În etapa de reconstrucție a lumii

Întrebare: Opinia publică a învățat oamenii să trăiască în conformitate cu principiile consumului nesfârșit, spunând că acesta este culmea civilizației. Cum nu putem să greșim acum în timp ce construim noi relații în societate?

Răspuns: Pandemia este doar începutul, prima mică lovitură. Nici măcar o lovitură, ci o ușoară apăsare pentru a ne mișca puțin. Dar, in acelasi fel, coronavirusul ne va modela în cel mai teribil mod.

Vom vedea o lume prăbușită, distrusă, pe care nu o mai putem controla cu pârghiile noastre din trecut. Nici fabricile, nici companiile aeriene, nimic nu va funcționa așa cum trebuie. Totul trebuie să treacă printr-o etapă complet nouă de reconstrucție, schimbare corectă, către noi condiții de desfășurare.

Coronavirusul a făcut oarecum lumea integrala. Cu toate acestea, pornind deja de la aceasta, înțelegem că nu suntem adaptați la această lume. Nici nu înțelegem cum putem reveni la trecut. Și nu te poți întoarce la trecut.

Dar, în acest caz, două miliarde de oameni vor rămâne fără loc de muncă. Cum se vor hrăni? Sau cum le vom furniza ceea ce le trebuie?

Astăzi, țările cheltuiesc sute de miliarde de dolari pentru a calma cumva lucrurile. Acești dolari dispar, nu îi vom putea cere înapoi la trezoreria statului. Prin urmare, vedem că cei puternici ai acestei lumi au doar putere, dar fără cap. Ne confruntăm cu o problemă foarte mare.

Din emisiunea KabTV „Post-Coronavirus Era” 30/04/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: