În prima linie a bătăliei

În prezent, menținerea echilibrului naturii este deosebit de importantă. Mulți se exprimă împotriva interferenței cu natura: ecologiștii și alții. Ei luptă să se asigure că nu pompăm petrol, nu ardem materiale inflamabile, etc

Facem lucruri teribile naturii. Dar cel mai important lucru nu este că distrugem vegetația, săpăm canale, ucidem animale, construim centrale nucleare sau bombe de test care sunt detonate sub si deasupra solului.

Principalul lucru este că deteriorăm natura omului. Iar omul, în esență, este la înălțimea naturii, chiar coroana ei. În consecință, am obținut coronavirusul, deoarece nu ne pasă de coroana naturii, de omul care trebuie să completeze, să corecteze și să echilibreze natura.

Dar să sperăm că, datorită eforturilor noastre, vom putea realiza acest lucru.

Cert este că, Cabaliștii, care au primit metodologia dezvoltării integrale a naturii, au primit-o dintr-un motiv întemeiat. Așa cum medicii din societatea noastră luptă pentru sănătatea oamenilor prin propriile metode, noi, Cabaliștii, trebuie să facem același lucru: să câștigăm cunoștințe pentru a putea, ca și doctorii, să aducem în echilibru nu organismul animal al unei persoane, ci întreaga noastră societate cu natura sa, minerală, vegetativă si animată, adică întregul univers, în echilibrul corect. Aceasta va fi starea sa sănătoasă. Aceasta este ceea ce presupune misiunea noastră.

Prin urmare, suntem în fruntea luptei împotriva perturbărilor pe care omul le provoacă în natură. Sper într-adevăr că vom extinde această știință, o vom stăpâni, o vom aplica corect și vom atinge un echilibru general al tuturor nivelurilor naturii.

Și întreaga natură va fi dezvăluită ca un singur organism și ne vom bucura de echilibrul ideal, de integralitate, de interdependență și de sănătate perfectă. În consecință, vom înceta somnambulismul ca și cum am fi jumătate orbi și vom deveni participanți vitali la absolut întreaga natură a tuturor lumilor.

Sper că acest lucru se va manifesta tocmai ca rezultat al recuperării noastre din coronavirus. Cel puțin, acesta ar trebui să fie obiectivul nostru, iar dacă reușim nu mai este preocuparea noastră. Trebuie să încercăm așa cum fac medicii când văd un pacient în fața lor. Ei nu țin cont de starea lui lipsită de speranță sau de stadiul avansat al bolii, dar încearcă să-l vindece prin toate mijloacele de care dispun. Trebuie să facem același lucru.

Din “Fundamentele Cabalei” KabTV 15/3/20

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: