Lecții de viață

Întrebare: Fiecare dintre noi experimentăm momente dificile în viață. Apoi ne punem întrebarea: „De ce merit acest lucru?” Există într-adevăr legi karmice și fiecare persoană merită ce i se întâmplă?

Răspuns: Acest lucru este parțial adevărat și parțial nu. În fiecare persoană, există o sursă a sufletului său. Se naște cu un anumit set de proprietăți și are experiența ciclurilor anterioare. Iar acum trebuie să le continue și să atingă obiectivul existenței sale: să atingă asemănarea completă cu Creatorul.

Astfel, punctul său de pornire dispare undeva în ciclurile trecute iar punctul final în ciclurile viitoare. Și, momentan, el execută un anumit program. De aceea, tot ce i se întâmplă nu poate fi accidental. Toate acestea sunt absolut predestinate. În acest fel, el este îndreptat către obiectiv.

Întrebare: Fiecare persoană ar trebui să învețe o lecție din asta?

Răspuns: Da, dacă vrea. Dacă se străduiește să facă acest lucru, atunci el este ajutat de sus, i se oferă un anumit mediu, iar apoi poate învăța aceste lecții și se poate mișca destul de conștient.

Întrebare: Pe baza situației actuale, umanitatea a învățat această lecție? Ce ar trebui să înțelegem din situația cu coronavirus?

Răspuns: Lumea noastră este un sistem integral, prin care trece un val de pandemie acum. Pentru prima dată, trece pe întreaga planetă. De-a lungul întregii istorii, nu a existat nimic în lume care să-i atingă pe toți fără excepție.

Ni s-a arătat că lumea noastră este cu adevărat un sistem absolut integral, închis, și, în consecință, trebuie să ne aducem la un echilibru intern complet.

Din „Fundamentele Cabalei” de la KabTV, 24/05/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: