Lecțiile anului 2020

Această epidemie de coronavirus a provocat un fel de explozie în întreaga lume, de parcă a izbucnit un război mondial și a dus la o criză economică și la un sentiment de disperare și frică. De ce oamenii încă nu și-au dat seama de nevoia de a reconstrui lumea prin schimbări semnificative în societate?

Fiecare acționează din propriul egoism personal, individual. Prin urmare, nimănui nu-i păsa de ceea ce se întâmpla în lume și cu alți oameni, ceea ce era important era doar ceea ce îl preocupa personal. Am urmărit cum suferă alții și nu am fost foarte impresionați. Principalul lucru este că ne simțim bine și putem exista și reuși cu încredere.

Dar aici ne aflăm brusc într-o lume diferită și simțim că societatea, mediul, țara, oamenii și lumea, totul a devenit interconectat și dependent unul de celălalt. Ne transmitem reciproc un virus mortal, nu putem călători liber și suntem obligați să respectăm ordinele de blocare.

Pe de o parte, a trebuit să rupem legăturile utile care existau înainte și ne-au permis să zburăm în jurul lumii, să călătorim și să ne cunoaștem. În plus, am fost nevoiți să ne izolăm și mai mult, să ne punem măști și mănuși și să păstrăm distanța de doi metri între noi.

Au fost puse în aplicare câteva noi reguli obligatorii care nu ne plac foarte mult. Parcă natura ne spune: „Nu puteți să va comportati ca înainte, trebuie să va distanți unul de celălalt. Nu poți merge acolo unde vrei și călători în jurul lumii, nu-ți poți trimite copiii la școală și grădiniță.”

Simțim că natura pune ceva între noi și ne învață care ar trebui să fie conexiunea dintre noi. Pentru ca această conexiunea să fie nouă, bună și corectă, trebuie să respecte noile legi pe care coronavirusul ni le arată. Dacă respectăm aceste legi, atunci putem comunica între noi; iar dacă nu ne conformăm, atunci nu trebuie să ne apropiem unul de celălalt.

Natura începe să ne învețe noi forme de comunicare între oameni și în curând vom realiza că acest lucru este în beneficiul nostru. Pot să mă conectez cu oamenii numai dacă acționez în beneficiul lor și nu în beneficiul meu. Aceasta este lecția pe care ne-o predă natura. Prin carantină, prin incapacitatea de a comunica, de a zbura și de a călători, ne arată că putem fi în contact numai cu condiția să ne pese unul de celălalt și să ne gândim la binele altora.

Sunteți bineveniti să ieșiți la plimbare, să vizitați pe alții, să comunicați, numai dacă vă gândiți benevolent unul la celălalt și aveți grijă nu de voi, ci de alții. Acesta este modul în care natura ne va învăța treptat relații bune.

Acest lucru se va întâmpla rapid și nedureros dacă mass-media cooperează cu cabaliștii care înțeleg cum să se comporte pentru a ajuta natura să schimbe societatea umană, să o mute la etapa următoare și să transmită tuturor oamenilor la ce formă de relații ar trebui să ajungem.

„Fiecare om își va ajuta aproapele” pentru a stabili o legătură între noi mai presus de ură, astfel încât să înțelegem că viitorul este imposibil fără relații bune. Depinde de noi dacă ajungem la ele într-un mod scurt și ușor sau într-un mod lung de suferință, inclusiv război mondial.

Depinde de cabaliști și de mass-media cât de repede va trece omenirea prin perioada de tranziție și va stabili noi legături între oameni, astfel încât natura să nu mai pună presiune asupra noastră și să ne limiteze. Nu vom avea nevoie de nicio presiune externă pentru că noi înșine vom înțelege ce este bine pentru noi.

Din emisiunea de pe KabTV „Lumea”, 27.12.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: