Lumea se îndreapta spre noi cu cealaltă parte

În aceste zile ne confruntăm cu schimbări foarte mari în lume. Lumea începe să se transforme treptat, adaptându-se la condițiile „ultimei generații” și ne arată treptat laturile sale diferite: de stânga, de dreapta, de sus și de jos.

Acest lucru este dificil și confuz pentru o persoană care trăiește astăzi în lumea noastră, o persoană care nu știe ce formă va avea lumea în cele din urmă.

Până acum, lumea se afla într-un proces continuu de dezvoltare, pe care îl înțelegeam pentru că se baza pe egoism. Egoismul și-a propus să obțină din ce în ce mai mult, iar noi ascultători i-am îndeplinit cerințele. Dacă nu existau destui bani, forță și resurse pentru a face acest lucru, alergam și obțineam ceea de ce aveam nevoie. Totul s-a mișcat pe parcursul dezvoltării egoiste în funcție de natura acestei lumi.

Deodată, o  natură opusă a început să se dezvăluie, ceea ce necesită o dezvoltare nouă, nu corporală. Lucrurile corporale vor exista în măsura necesară, nu vă faceți griji. Cu toate acestea, acum trebuie să avem grijă să dezvoltăm calitatea dăruirii spirituale. Cu toate acestea, nu avem un motor intern care să ne împingă înainte în direcția dăruirii și să ne facă să acționăm.

Omul și întreaga lume sunt în confuzie și nu știu ce să facă.

Când se va încheia carantina și se vor deschide afacerile, începând de la cele mai mici, cum ar fi cafenelele, chioșcurile, și marile fabrici, vom vedea cât de dificil este să se facă acest lucru. Natura se joacă cu noi în așa fel încât în ​​50% din cazuri, nu vom putea restabili producția la forma sa anterioară. Proprietarul va reveni la magazinul său, dar nu vor exista clienți.

Nimic nu va ajuta aici decât metodologia înțelepciunii Cabalei, care acum începe să coboare în lumea noastră și să se manifeste. Creatorul ne grăbește. Dacă lumea nu înțelege acest lucru, s-ar putea încheia printr-un război mondial care va face ca coronavirusul să pară o palmă ușoară.

Cu toate acestea, putem vedea cum, cu ajutorul unor astfel de lovituri, natura, forța superioară ascunsă în natura corporală, ne controlează, ne apasă în jos, ne pune în ordine.

Vor fi din ce în ce mai multe astfel de lovituri, dar, putem merge pe calea ușoară și rapidă dacă acționăm cu înțelegere și cu voință si nu condusi cu un băț. Deocamdată, învățăm doar din lovituri și va trebui să le primim din toate părțile pentru a găsi în sfârșit calea potrivită, care s-ar putea să nu fie în aceeași direcție în care ne deplasam înainte. Aceasta este o problemă pentru întreaga umanitate.

Acum carantina va începe să se relaxeze și vom putea reveni la activitățile noastre anterioare.

Cu toate acestea, este necesar să înțelegem că o revenire la trecut este imposibilă; lumea trebuie să se deplaseze în direcția opusă. La urma urmei, am fost ghidați de egoismul nostru, care ne-a împins să ne dezvoltăm, pentru a maximiza utilizarea voinței de a primi care crestea precum aluatul.

Acum înțelegem cu mintea noastră că nu trebuie să ne extindem mai departe; dimpotrivă, trebuie să ne reducem nevoile pentru ca acest aluat să scadă, să scadă și să scadă la cel puțin jumătate.

Dar cum să o faci dacă merge împotriva voinței de a primi? Aceasta este o mare problemă, deoarece acum trebuie să reducem întreprinderile în loc să le dezvoltăm, să scădem și să nu ne creștem profiturile, capacitatea și puterea. Nu e ușor.

Știm că, dacă medicul ne sfătuiește să adăugăm ceva util în mâncarea noastră, o vom face de bună voie. Cu toate acestea, dacă trebuie să renunțăm la ceva, este deja dificil sau chiar imposibil. Și va trebui să facem același lucru pentru afacerile noastre. Cum putem face acest lucru dacă trebuie să acționăm împotriva naturii noastre egoiste?

Cu toate acestea, dacă umanitatea nu face acest lucru, ea va continua să se distrugă, iar sfârșitul se află deja la orizont. Este imposibil să poluăm și să distrugem natura la nesfârșit. În plus, acum viruși noi vor apărea unul după altul, cu o viteză mai mare. Simțim marele pericol al dezastrelor de mediu și al virusurilor care plutesc deasupra noastră și, în același timp, nu știm cum să ne oprim.

Dacă lumea ar fi unită și controlată de un singur guvern, ar fi posibil cumva să decidem ce industrii să închidem și cum să le compensăm.

Acest lucru necesită un plan global pentru a vindeca societatea umană de egoismul său. Este imposibil să închideți întreprinderile fără un mediu puternic care să ofere sprijin, compensație și să explice motivele și scopul.

Se dovedește că îmbunătățirea societății umane depinde de conexiunea ei, de organizarea unei noi societăți. Nu vom putea exista fizic dacă nu stabilim corect o nouă formă de societate, care se numește „ultima generație”.

Pentru prima dată în istorie, umanitatea înțelege că este globală, integrală și trebuie să aibă grijă minuțioasă de structura sa, adică să analizeze toate activitățile și toată producția la scară globală. Toate țările trebuie să se unească și să înțeleagă că se confruntă cu un inamic comun

Din partea a 2-a a Lecției zilnice de Cabala la 26.04.20, „Conectarea lumii în ultima generație”

 

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed