Natura este însărcinată cu o nouă umanitate

Criza în care ne-a adus coronavirusul, în esență, este nașterea unei lumi noi. Totuși, toată umanitatea arată ca o fată care a rămas neașteptat gravidă, complet fara dorinta ei și care acum este îngrozită și nu știe ce să facă.

Haideti să nu ne vedem în această poziție. Am intrat, ca un embrion, în procesul de pregătire pentru naștere într-o lume nouă. Natura este însărcinată, Creatorul, care trebuie să ne nască. Și El o va face!

Dar trebuie să-L ajutăm; trebuie să fim de acord cu acest proces, să ne unim din ce în ce mai mult și să ne pregătim pentru nașterea noastră. Astfel, ne putem accelera dezvoltarea, deoarece această sarcină nu se limitează la un anumit termen, ci depinde de modul în care reușim să ne unim pentru a fi pregătiți pentru a ne naște.

Singurul lucru care ni se cere este conexiunea. Trebuie să ne gândim mereu la cum să ne unim din ce în ce mai mult și atunci vom înțelege cum să ne comportăm în timpul nasterii. Există încă un drum lung până la nastere. La urma urmei, dacă ne naștem înainte să fim conectați cu toții, atunci copilul se va naște deformat, unele organe vor lipsi din corpul său, deoarece nu suntem complet conectați.

Prin conexiunea noastră, formăm corpul umanității nou-născute și, prin urmare, suntem obligați să ne unim în așa fel încât acest copil să se nască sănătos, cu toate organele necesare. O nastere nereușită nu ar trebui să fie în discuție.

Dacă unirea noastră nu este corectă, atunci natura, Creatorul, va aduce astfel de necazuri, va pune o astfel de presiune asupra noastră încât va trebui să ne unim. Canalul de naștere este foarte îngust și va trebui să ne raliem foarte puternic pentru a ieși.

Dacă ne conectăm, putem ieși cu ușurință. Și pe lângă asta, trebuie să ne schimbăm valorile, astfel încât lucrurile importante anterior să devină lipsite de importanță și invers, ceea ce anterior nu avea importanță devine important. Acest lucru va însemna că ne întoarcem cu capul în jos și cu toții împărtășim aceeași părere.

Și apoi vin durerile nasterii, care sunt bine cunoscute de femei. Dar acum toți va trebui să le parcurgem într-o formă spirituală, astfel încât să ne pregătească pentru nașterea într-o lume nouă. Toate acestea sunt înaintea noastră, deoarece nici până acum nu ne-am adunat sub formă de embrion.

Coronavirusul ne ajută enorm să avansăm spre această naștere, lăsându-ne doar elementele esențiale și lăsând totul deoparte. Prin urmare, poate fi considerat un medicament și nu o lovitură. Opusul este adevărat: cu ceea ce ne bate Creatorul, El ne vindecă.

A început să se dezvolte o picătură de spermă, o genă spirituală (Reshimo) din noua lume, care s-a trezit în noi pe baza faptului că deja ne-am epuizat complet starea anterioară. Se dezvoltă în fiecare dintre noi și în noi toți împreună și conține informații despre noua stare a umanității, la fel ca celula de la care începe embrionul, o picătură de spermă.

Embrionul spiritual plutește în lumina Hassadim, în apele mamei, cu care iese apoi în timpul nașterii corecte. Dacă ne comportăm corect și ne unim într-un embrion sănătos, vom simți că ne aflăm în lumina Hassadim, în oceanul milei, în pântecele mamei. Embrionul nostru va crește și se va dezvolta lună după lună și va învăța să vadă lumea nouă în care se presupune că se va naște.

Dacă nu ne unim, atunci starea noastră va fi din ce în ce mai rea și putem ajunge la foametea reală. Natura ne va convinge să ne schimbăm valorile și să înțelegem că nu există altceva decât unitatea: un grup sau moartea.

Până la urmă, încă nu ne-am atașat de peretele pântecelui. Aceasta necesită conexiune mai presus de orice. Trebuie să devenim un embrion în cadrul mamei superioare, a întregii naturi, a Creatorului, și să începem să ne dezvoltăm în El pentru a fi răsplătiți cu nașterea.

Este mai ușor pentru femei să înțeleagă acest proces, deoarece au trecut prin el și au simțit-o în interiorul lor. Și acum atât bărbații, cât și femeile trebuie să treacă prin acest proces și să se simtă în pântece și să se dezvolte acolo. În ciuda faptului că acesta este un loc întunecat în ceea ce privește egoismul nostru, în ceea ce privește dorința de dăruire și unitate, aceasta este o lume plină de lumină, care ne oferă o nouă dezvoltare și o viață nouă.

Din emisiunea KabTV „Femeile in lumea nouă”, 9/7/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed