Neputința guvernelor și pasivitatea societății

Întrebare: Înainte, aproape întreaga parte sudică a Italiei a supraviețuit mulțumită turismului. Dacă este șomaj, cum își vor hrăni oamenii familiile lor?

Răspuns: Eu înțeleg că acum multe profesii, poziții, întreprinderi și afaceri nu vor putea să se întoarcă la starea lor anterioară.

Adevărul este că este necesar să adopte un program de stat absolut clar. Asta nu ar trebui să fie doar ajutorul în forma de a da o mână de ajutor ci o implicare voită a întregii societăți în rezolvarea acestei probleme.

Este rezolvată prin reducerea forței de muncă ce nu este necesară. Cel puțin pentru acum. Este mai bine să trimiți oamenii acasă și să le dai un venit minim, normal.

Noi trebuie să înțelegem cum să creăm o societate nouă. Pentru a face asta, voi trebuie să efectuați constant conversații, discuții, dar nu așa cum sunt efectuate acum la televiziune, unde diverși oficiali guvernamentali sunt invitați și ei toacă ce au nevoie.

Este necesar să se invite specialiști, oameni de știință, dar nu tot felul de figuri publice care visează să devină prim miniștrii. Și apoi vom fi lămuriți și vom vedea la ce stare ar trebui să ajungem cu adevărat. Va străluci pentru noi tot mai mult, iar eu o văd.

Întrebare: Tu spui că doar sistemele de stat pot rezolva problemele locurilor de muncă. Dacă asta este așa, atunci care este rostul  abordării Cabaliste pe tema coronavirusului în locul dezvoltării spirituale?

Răspuns: Eu nu spun că statele pot rezolva această problemă. Aceasta este o problemă pentru societate și producători. Societatea trebuie să decidă ce îi trebuie și ce nu îi mai trebuie și să își asume funcțiile pe care statul le-a pus departe de el pentru a controla totul.

Adevărul este că asemenea legi de competiție domină în guverne încât ele nu pot să rezolve aceste probleme. Eu nu îi învinui pe ei deoarece natura umană ne-a condus într-o asemenea stare.

În niciun caz nu cred că asta ar trebui lăsata guvernelor. Poate ele pot face ceva, cel puțin pentru acum, dacă societatea protestează împotriva lor prin organizarea demonstrațiilor și a marșurilor de protest. Într-adevăr, multe firme și întreprinderi nu vor putea să se întoarcă la activitățile lor normale.

De pe KabTV “Fundamentele Cabalei”, 5/3/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed