Pe cine lovește mai mult virusul – bărbații sau femeile?

Comentariu: Coronavirusul a lovit aproape pe toată lumea: președinții, oamenii obișnuiți, de la pescar la academician. Milionarii, neintelegand ce se întâmplă, stau toți închiși.

Pe de altă parte, statisticile arată că de două ori mai mulți bărbați decât femeile au murit de la coronavirus. Sunt multe explicații diferite. Femeile se presupune că au un sistem imunitar mai bun și sunt mai puțin dependente de obiceiurile rele. Cum ai explica asta?

Răspunsul meu: Eu cred că bărbații sunt mai atașați de și mai responsabili pentru corecția lumii decât femeile. Ei sunt mai opuși de natura integrală decât femeile. Ei sunt mai egoiști. Prin urmare, în această măsură ei sunt mai afectați de virus.

Întrebare: Bărbații sunt mai egoiști decât femeile?

Răspuns: Desigur. În manifestările lor în privința naturii, a societății înconjurătoare, etc. Femeile tot sunt mai mult probabil să împartă, cumva să se echilibreze. Esența lor animalică interioară este așa. Nu este astfel cu bărbații. El este un cuceritor, el se reduce la competiție și așa mai departe. Așa că virusul face referință mai mult la ei. Prin urmare ei sunt mai susceptibili virușilor, mai slabi. Femeile sunt mai puternice. Eu cred că asta este clar tuturor. Corpul unei femei este mult mai puternic, mult mai rezistent.

Întrebare: Deoarece ele au această căldură, casa, nașterea?

Răspuns: Da.

Întrebare: Iar bărbații au beligeranță, ură și o dorință de a ucide, captura?

Răspuns: Acesta este un tip diferit de egoism. Desigur.

Comentariu: Ai spus ceva foarte important. Bărbații au o responsabilitate mai mare față de sistemul superior, față de natură.

Răspunsul meu: Da, să devină ca el exact pentru că ei sunt mai egoiști. Acesta este un sistem foarte complex și este imposibil să începi să explici acum în ce măsură femeile și bărbații sunt opuși de o natură altruistă, fiecare în propriul mod.

De pe KabTV “Știri cu Michael Laitman” 4/20/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed