Primul congres al noii ere

Vom participa la congres virtual în două săptămâni. Aceasta nu este o conexiune ușoară deoarece am început să ne pregătim pentru el deja de la inceputul creației, cu miliarde de ani în urmă. Și asta este doar în lumea noastră materială, înainte să fie multe acțiuni în lumile spirituale.

Și într-un final, am ajuns la un punct unde începem să simțim această spargere, forma inversată a conexiunii pentru a o obține.

Putem să spunem că în acest moment noi suntem la cel mai jos punct de început de unde începe o ascensiune continuă spre programul creației, scopul ei, unde noi toți ne unim împreună și cu Creatorul. Întregul univers, toate lumile, toate stelele și galaxiile sunt conectate împreună în punctul unității la care noi trebuie să ajungem.

Prima stație pe calea spre acest scop este un congres virtual, pe care noi îl ținem în două săptămâni. Ar putea să pară că acesta nu este așa de important, însă noi trebuie să realizăm că apreciem importanța conform cu dorințele noastre egoiste necorectate, dar de fapt, dorința de unire în acest timp special între miile de oameni care participă în congres este foarte importantă.

Acesta este primul congres ținut în timpul perioadei coronavirusului. În februarie noi am reușit să ținem o convenție mare chiar înainte de începutul carantinei. A fost ca și cum am sărit în ultimul vagon: am ținut o convenție, iar ușile s-au trântit chiar în urma noastră.

Și acum noi începem să organizăm sistemul nostru în timpul perioadei coronavirusului. Am trecut deja prin primul său val și putem să înțelegem despre ce este vorba. Umanitatea nu înțelege încă ce se întâmplă. Epidemia nu se va retrage; va merge înainte ca un buldozer al dezvoltării și va sculpta o formă nouă din umanitate.

Acest buldozer imens nu va trece chiar peste noi și să ne lovească de pământ, dacă doar în această formă noi suntem capabili să ne conectăm unul cu altul. Haideți să nu așteptăm după pista dezvoltării ci să o facem pe seama muncii noastre. Voi nu ar trebui să fiți copii neascultători ai căror mama este forțată să pedepsească pentru a-i face să se comporte bine. Și copilul nu are nicio cale de ieșire, el trebuie să se supună, așa cum noi acum, din neputință, facem ceea ce vor de la noi coronavirusul și alti viruși care sunt la coadă pentru noi.

Noi trebuie să ne ridicăm la o stare unde înțelegem de ce mama, adică natura, Creatorul, ne cere, iar noi vrem să împlinim cerințele ei prin consimțământul și bunăvoința noastră.

Noi vrem să aducem acest prim congres al unei ere noi la o stare nouă: nu ca înainte când stăteam împreună, vorbeam și ne îmbrățișam. Nu ar trebui să regretăm că nu stăm în aceeași încăpere; nu ar trebui să regretăm trecutul. A trecut deja. Orice lucru nou trebuie luat de bun cu înțelegere și acord.

Stările noi necesită chiar și mai multă conexiujne de la noi. Și dacă vedem că schimbări materiale au avut loc, atunci ele ar trebui doar să ne trezească la o și mai mare conexiune interioară ca forma exterioară să nu ne confuze, să nu ne dea iluzia că suntem deja conectați de faptul că câteva mii de oameni stau într-o singură încăpere.

Acum nu este niciun asemenea lucru; noi nu suntem în aceeași încăpere și nici măcar nu ne străduim să fim împreună fizic. Noi vrem să fim împreună spiritual ca o singură persoană cu o singură inimă! Și prin urmare acesta este un congres complet nou, într-o eră nouă. Nu este nimic din congresele trecute în el: este un nivel nou, o abordare nouă, o atitudine nouă. Și ne uităm la el ca la un nivel spiritual la care noi trebuie să urcăm.

Vreu să fiu conectat cu toată lumea, dar unde și cum? Prin urcarea la nivelul spiritual, la locul spiritual unde este ținut congresul nostru – la spațiul din Creator. Noi vom intra toți în acest spațiu și vrem să existăm acolo, să ne unim unul cu altul în El. Creatorul este numit “loc” și în acest loc noi ținem congresul nostru, adunarea noastră a tuturor împreună pentru a ne sprijini unul pe altul împreună cu Creatorul pe acest prim pas spiritual care ne așteaptă.

Nu pot să vă transmit sentimentele care sunt în inima mea. Dar să sperăm că împreună vom descoperi această stare și vom simți conexiunea dintre noi în Creator, la primul nostru congres al unei ere noi.

Dintr-o lecție de Cabala, 8/1/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed