Prognoză cu privire la evoluția epidemiei de coronavirus

Care sunt previziunile cu privire la evoluția epidemiei de coronavirus, se va răspândi și mai mult sau poate fi oprită? Există mai multe niveluri de protecție.

Totul depinde în primul rând de diseminarea științei cabalei. Oamenii trebuie să audă de echilibrul și armonia lumii, despre conexiunile pozitive din societatea umană impuse de natură, de faptul că neadaptarea la legile naturii dă naștere tuturor acestor viruși. Este necesar ca aceste informații să fie diseminate în toate rețelele sociale. Avem forța de a face acest lucru.

Nu vă temeți, gândindu-vă că sunteți mici și nu puteți influența lucrurile. Avem resposabilitatea de a ne face treaba, de a explica modul în care ne împinge natura spre scop, apoi începem să acționăm în consecință. Nu putem să scăpăm de coronavirus, în lipsa lui vor apărea alții. Epoca sfârșitului corectării este caracterizată de lovituri tot mai puternice.

Cabala ne învață că tratamentul cel mai eficient pentru acest virus este unitatea dintre oameni. Umanitatea însă, a găsit un alt remediu, unul opus: izolarea necesară pentru a se evita transmiterea virusului de la unul la altul. Aparent există aici o contradicție, dar de fapt nu este așa. În condițiile date, unificarea este exprimată prin izolare.

Grija pentru ceilalți în situația unui epidemii, cum este aceasta, se exprimă prin separare, izolare. Iubirea pentru vecin se manifestă în distanțarea mea față de el. În acest fel mă voi apropia de ceilalți intern, mental, pentru că de fapt am grijă de ei atunci când mă îndepărtez fizic. Acțiunea mea de alienare este în realitate o conexiune.

Din partea a doua a Lecției zilnice da cabala 3/5/20Scrierile lui  Baal HaSulam, “Pacea”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: