Protecția ȋmpotriva fricilor

Teama care strânge și paralizează acum omul, nu este produsă de situația de astăzi, ci de gândurile despre ceea ce s-ar putea întâmpla în continuare. Dar nu vă faceți prea multe griji; cu toții suntem sub controlul unei forțe superioare și totul va merge conform planului său. Și asta nu are nicio legătură cu religia. O persoană religioasă nu întreabă despre sensul vieții, ea nu are niciun dubiu ce să facă. Știința Cabala trezește în noi întrebări, care în religie nu există.

Nu este nevoie să vă faceți griji pentru ceva ce s-ar putea întâmpla, deoarece nu noi suntem cei care determinăm evenimentele, ci forța generală a naturii. Încotro ne direcționează ea, ȋntr-acolo vom merge. Și o astfel de atitudine, care nu este naivitate sau fanatism, ne oferă o protecție interioară, care ne eliberează de frica de necunoscut.

Totul este clarificat doar în gând. Un om trăiește în interiorul gândurilor sale. Acum, în aproape toată lumea, există un vârtej intens de gânduri și temeri despre viitor, care îl bântuie pe om zi și noapte. Și singura modalitate de a ne proteja este să ne agățăm de programul de creație, care duce umanitatea către cea mai înaltă etapă, astfel încât vom înțelege și vom simți pentru ce trăim, de ce ne dezvoltăm și care este scopul către care ne îndreptăm.

Și atunci toată lumea se va calma, cu acest obiectiv și toată lumea va fi bine. Totul va fi clarificat doar în gând, așa că stai calm și gândește-te. Accesați site-ul nostru despre Ştiința Cabala, începeți să citiți ce este scris acolo. Nu este necesar să memorați sau să vă amintiți nimic, pur și simplu încercați să simțiți, să realizați și să sesizați prin inimă și minte pentru a vă dezvolta omul din voi.

Omul din noi este ceea ce se identifică cu natura, cu o gândire superioară, un program superior, forța superioară. Natura este Creatorul, ea include totul. Încercați să dezvoltați astfel de sentimente și gânduri în voi ȋnşivă pentru a simți această natură în jurul vostru, pentru a cunoaște Creatorul. Încercați să ieșiți din voi înșivă și să vă conectați cu întregul univers, cu acest gând care cuprinde întregul univers.

Atunci vom vedea de ce se întâmplă toate acestea. Până la urmă, nu suntem mici insecte care se târăsc pe pământ, ci oameni din care natura vrea să facă ceva minunat, să ne ofere ocazia să o înțelegem și să ne conectăm cu ea. Aceasta este o oportunitate uimitoare!

Un virus nu este o boală, ci un medicament. Priviți câte schimbări a adus deja ȋn lume: aerul a devenit mai curat și mai proaspăt iar oamenii nu mai sunt otrăviți în timp ce lucrează, în fabrici care poluează atmosfera, solul și apa.

Se raportează că, datorită carantinei, apa din canalele Veneției s-a curățat suficient încât peștii chiar au revenit în ea. Pământul vrea să trăiască, doar să nu interferezi cu el. Și vă faceți griji pentru ce vi se va întâmpla într-o lună! Nu vă fie teamă, totul se va rezolva. Doar anticipați lovitura, cu medicamentul. Accesați site-ul nostru web, veți găsi multe explicații despre cum, în primul rând, să vă liniștiți. Vă doresc toate cele bune.

Din KabTV „Viață nouă” 1214” 3/19/20

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: