Reevaluarea realității

Întrebare: De-a lungul istoriei, au existat numeroase focare de epidemie în lume, dar nu am văzut niciodată nimic similar cu ceea ce se întâmplă acum. Ce este special la actuala pandemie pentru tine, în calitate de cabalist?

Răspuns: Pandemia actuală este specială datorită reacției cu totul diferită a oamenilor față de ea. În trecut, nu eram îngrijorați; nu era mare lucru: gripa aviară, gripa porcină. Cineva are gripă, asta este!

În fiecare an, câteva milioane de oameni mor din cauza diferiților viruși în lume. Și ce dacă? Nu-i nimic în neregulă cu asta. Vine epidemia iar noi ne continuăm treburile noastre obișnuite. Facem copii, îi creștem, îmbătrânim și murim, de gripă sau nu, nu contează.

Și deodată, 400 de oameni s-au îmbolnăvit într-o țară și omenirea tresaltă și nu știe ce să facă .

Cred că nu este vorba despre gripă sau coronavirus. Mai degrabă, umanitatea trece printr-o anumită reevaluare interioară a realității. Deși nu simțim, tocmai acest lucru ne face să ne raportăm diferit la aceste fenomene.

Gândiți-vă: Dacă aruncăm o privire din afara Pământului și vedem că au murit acolo 1.000 de oameni, justifică acest lucru oprirea întregii producții, blocarea oamenilor în case și interzicerea de a ieși pe străzi cu riscul de a nu ști dacă vor avea mâncare pe masă  peste o lună sau două? Ce se întâmplă?

Remarcă: Pandemia stăpânește întreaga lume, niciodată nu a mai fost percepută la scală globală.

Răspunsul meu: Există un sentiment de globalitate în lume. Cabaliștii au vorbit despre asta cu mult timp în urmă. Cabala a legat întotdeauna timpul nostru cu intrarea într-o nouă eră. Și lumea simte asta. Tendința către globalitate îi conferă umanității o percepție specială.

Din KabTV’s: „Coronavirusul schimbă lumea” 19/03/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed