Sănătatea și medicina, partea 7

Să te simți om

Întrebare: Poate un virus să apară că deoarece atitudinea rea a cuiva față de aproapele său ar activa boala într-o persoană și apoi nouă să ne fie teamă de gândurile și acțiunile rele față de aproapele nostru deoarece noi imediat am simți pe noi ca daună la corpul nostru fizic?

Răspuns: Eu nu cred că asta se va întâmplă deoarece natura vrea ca noi să fim sensibili, rezonabili, să ne raportăm la ce facem ca adulți și să înțelegem ce schimbări provocăm în natură prin asta. Noi nu trebuie să realizăm asta prin boală. Asta este nevrednic de om.

Natura vrea ca noi să devenim conștienți de ce se întâmplă și să ne schimbăm pe noi înșine, mica noastră planetă, lumea din jurul nostru, ca să înțelegem că noi trăim într-un spatiu închis și că trebuie să avem grijă de el. Apoi ne vom simți cu adevărat ca maeștrii, ca oameni.

Remarcă: Uite cum coronavirusul împinge pentru a face asta. Îmi este cu adevărat frică să îi infectez pe alții. De ce? Deoarece ei apoi pot infecta rudele și prietenii mei. Fie că îmi place sau nu, eu trebuie să am grijă indirect de sănătatea oamenilor din jurul meu.

Răspunsul meu: Așa înțelegi tu. Din păcate, majoritatea oamenilor poartă măști și mănuși nu deoarece ei nu vor să îi infecteze pe alții, ci deoarece se tem să se infecteze ei înșiși.

Întrebare: Deci influența actunilor și gândurilor rele asupra sănătății unei persoane nu ar trebui să fie manifestată deschis deoarece persoana nu ar avea libertatea de alegere? Să presupunem că a făcut rău cuiva și imediat se simte bolnav, ori s-a gândit de rău despre cineva și dintr-o dată a luat o boală?

Răspuns: Nu. Atunci noi am rămâne animale. Noi trebuie să avem liber arbitru.

De pe KabTV “Era post-coronavirusului” 5/14/20

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: