Sfaturi Cabaliste fulger – 5/7/20

Întrebare: Dacă o persoană încetează să se supună legilor naturii pe nivelul gândurilor și sentimentelor, asta înseamnă că de fapt ea trebuie să se schimbe pe acest nivel?

Răspuns: Nu avem nevoie de nimic altceva. Gândurile și sentimentele sunt ceea ce avem. De îndată ce vedem că nu lucrăm corect – iar asta se întâmplă în gândurile și sentimentele noastre – noi vom începe să ne schimbăm. Nu avem nevoie deloc de nicio mișcare. Viitorul nostru este într-un final dincolo de lumea fizică.

Remarcă: În conformitate cu ceea ce spui, unitatea dintre oameni este remediul împotriva virușilor deoarece virusul se teme de unitatea dintre noi. Dar noi vedem că este opusul, că remediul împotriva răspândirii virusului este păstrarea distanței și a izolării noastre.

Comentariul meu: Acesta este cazul acum deoarece noi încă suntem egoiști. Dacă noi nu vrem să avem un impact negativ unul asupra celuilalt și să facem loc între noi pentru virus, noi trebuie să ne îndepărtăm unul de altul.

Întrebare: Noi trebuie să ne schimbăm percepția asupra celorlalți și apoi diferite acțiuni practice se vor dezvolta ca rezultat. Asta înseamnă că tu nu ne sfătuiești să facem nimic altceva decât să ne schimbăm atitudinea. Dar este posibil fără acțiuni practice?

Răspuns: Nu, noi trebuie să facem acțiuni practice și trebuie să ne ajutăm unul pe altul astfel încât fiecare din noi își va schimba perspectiva față de alții în mai bine.

Întrebare: Dacă, sub amenitarea distrugerii, umanitatea înțelege că soluția la problemă este doar lupta cu egoul nostru și oamenii vor începe să se poarte artificial unul cu altul aparent cu iubire, ce vom câștiga din asta?

Răspuns: Ne va permite să atragem forța pozitivă a naturii care ne poate ridica deasupra egoului nostru și să ne dea putere să îl folosim corect.

De pe KabTV “Era post-coronavirusului” 5/7/20

 

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed