Timpul marii schimbări

Jumătate din întreprinderile aflate în carantină nu vor mai putea să se redreseze. Dacă afacerea este legată de alimente simple, tradiționale cu care sunt obișnuiți oamenii, atunci cu siguranță va rămâne. Dar toate cele de prisos și inutile vor dispărea.

Toate acestea vor deveni evidente foarte curând în practică. Când proprietarii vor reveni să își deschidă afacerile, va fi clar ce are nevoie societatea acum și ce nu mai este necesar.

Și vom avea nevoie de mai puțin mâine și cu atât mai puțin poimâine, deoarece virusul nu va dispărea și restricțiile vor rămâne. Virusul va suferi mutații și se va întoarce în diferite forme, astfel încât acest virus care apare ca remediu ne va corecta și ne va conduce în direcția corectă. Se spune că lovitura Creatorului vindecă.

Trăim într-o perioadă minunată. Cel care va ajuta acum umanitatea să ia o nouă formă, construindu-și astfel sufletul, va deveni asistentul Creatorului.

Nu există nici o problemă pentru Creator să schimbe lumea. O poate opri într-o clipă: apasă întrerupătorul și vom dispărea. Nu vom muri, ci mai degrabă vom dispărea – a existat o creație și acum nu există. La urma urmei, întreaga creație este rezultatul luminii superioare. Dar programul creației este de a face din noi, prin consimțământul și dorința noastră, la cererea noastră, creaturi pe care Creatorul le-a propus: similare cu El . Numai în această direcție funcționează lumina superioară.

Nevoia de schimbare trebuie să vină de jos, din mintea și sentimentele umane, astfel încât omul să înceapă să se schimbe și să lucreze la toată creația. El trebuie să vrea să-și reducă egoismul și să acționeze de dragul altora și pentru forța generală a creației. Omul trebuie să ajungă la asta; se numește dezvoltare. Creatorul nu vrea să ne limiteze. El ne învață, El ne vindecă.

Din partea a 2-a a Lecției zilnice de Cabala la 26.04.20, „Conectarea lumii în ultima generație”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed