Unde ar trebui să-mi investesc banii?

Întrebare: Europenii economisesc sute de miliarde de dolari în bănci. Conform statisticilor, Franța, Spania, Italia și Germania au acumulat aproximativ 100 de miliarde de euro în economii în bănci.

Și, în afară de asta, chiar și acolo unde oamenii abia trag de la salariu la salariu, unde există pensii slabe, oamenii încă pun bani în economii. Nu îl pun într-o bancă, ci îl pun într-o cutie de numerar.

Adică oamenii încep să salveze. Ori le este frică de a doua pandemie, ori nu au încredere în nimeni și nu cunosc viitorul.

Iată-mă, un om simplu – ce pot salva pentru o zi ploioasă?

Răspuns: Economisiți în continuare bani. Nu poți să  îi iei asta omului Dar asta nu este tot. Ar trebui să înțelegeți că banii vă vor ajuta și este bine să-i aveți. Dar în ce împrejurări vei trăi mâine pentru ca acești bani să te ajute? Lasă-mă să-ți fac o mică imagine. Vă clarific cu ce vă veți confrunta și puteți decide ce să faceți. Și apoi îi spun omului cum va fi mâine. Atunci lasă-l să decidă ce să facă.

Mâine va fi așa: indiferent dacă vrei sau nu, totul este construit pe o conexiune complet bună între oameni. Oamenii devin convinși că egoismul este dușmanul lor și nu mai pot exista în el. În caz contrar, se blochează oxigenul dintre ei.

Cu alte cuvinte, nu experimentăm nicio satisfacție sau rezultate pozitive în niciuna dintre activitățile noastre. Nu avem altă opțiune decât să fim legați prin conexiune corecte unul cu celălalt.

Acest lucru va deveni din ce în ce mai clar. Vom vedea brusc că natura își schimbă legile. Adică, există forțe negative și forțe pozitive și, dintr-o dată, vedem că prin forțe bune putem realiza ceva și, invers, nimic. Cum vom proceda? Sper să fie în sensul bun.

Întrebare: Și atunci unde voi investi banii pe care i-am pus deoparte după ce ți-am ascultat și urmat cuvintele? În educația copilului meu sau ce?

Răspuns: Bineînțeles, în educație. Și, desigur, în apropierea de alți oameni.

Întrebare: Va fi aceasta cea mai bună investiție?

Răspuns: Da. Cu acești bani vei putea achiziționa titluri de valoare, iar pe fiecare garanție se va scrie că ești conectat prin legături bune cu zece, cu o sută, cu o mie de oameni.

Întrebare: Și vor fi acești bani reali?

Răspuns: Aceasta este contribuția ta și mediul pe care îl cumperi pentru tine.

Din „Știri cu Dr. Michael Laitman” KabTV, 22.06.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: