Uniunea inimilor împietrite

Unirea inimilor este sentimentul că suntem într-o singură inimă: ne înțelegem, ne simțim, avem un singur scop și există o singură forță care ne controlează.

Dar conexiunea implică în sine o înțelegere a ceea ce înseamnă deconectare. Unul nu există fără celălalt; opusele se susţin reciproc. Două proprietăți trebuie să existe împreună: Creatorul și creația, dorința de a primi plăcere și dorința de a dărui. Și atunci ne simțim unul împotriva celuilalt.

Cu toate acestea, o singură calitate, dorința de a primi plăcere sau dorința de a dărui, nu suntem în stare să observăm. Prin urmare, trebuie să simțim două calități opuse în conexiunea noastră.

În primul rând, trebuie să mulțumim Creatorului pentru faptul că pe toate continentele, toți oamenii din întreaga lume sunt acum în aceeași stare. Creatorul ne oferă atât o stare spirituală cât și una materială. Acest lucru nu s-a întâmplat niciodată înainte. Lumea noastră materială începe să se conecteze cu lumea spirituală, iar aceasta este cu adevărat acțiunea lui Mesia care a atras această lume pe scena lumii superioare.

Prin urmare, trebuie să fim mai legați de inimi, intenție, apel la Creator și rugăciune. Și astfel ne vom dezvolta sentimentul comun.

Totul depinde de contribuția personală, mică, a fiecăruia.

Am o inimă de piatră care nu simte nimic, dar aud că prietenii se simt reciproc și de aceea mă străduiesc pentru ei. Şi celălalt este atât de dornic, şi al treilea la fel, suntem milioane dintre noi! Nu trebuie să pierdeți această șansa, nu neglijați ceea ce ne oferă Creatorul.

Veți începe să vedeți din ce în ce mai mult, zi de zi, cum grupul nostru primește o binecuvântare de sus, o ascensiune, o înțelegere, o legătură cu Creatorul.

Creatorul umple golurile dintre noi care sunt mărite de virus și ne deschide no oportunități de avansare spirituală.

Din Lecția zilnică a Cabalei 4/7/20, Repere selectate

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: