Vaccinul împotriva coronavirusului

Coronavirusul s-a răspândit deja în mai mult de optzeci de țări, arătându-ne cât de mult depindem unii de alții. Căutăm să descoperim modul în care se transmite virusul de la o persoană la alta, în avion sau prin contact fizic.

Dar de fapt, virușii nu se răspândesc pe aceste căi ci prin intermediul gândurilor noastre. Realitatea este că suntem conectați într-un camp unic și dacă nutresc gânduri rele despre tine, atunci prin acestea, trezesc în tine alte gânduri care conduc la tot felul de manifestări și consecințe în corpul tău.

Acest fenomen este cunoscut de toți cei care sunt angajați în securitatea internațională. Știința cabalei explică faptul că gândurile nostre sunt înzestrate cu cea mai distructivă putere dar pot reprezenta și cea mai blândă forță din natură. Din nefericire, noi acționăm folosind doar gânduri distructive.

Prin urmare, nu ne vor fi de ajutor nici măsurile de prevenție și nici inventarea de noi antibiotice, căci dacă dispare un virus, va apărea imediat un altul. Trebuie să înțelegem că este necesar să vindecăm în sfârșit relațiile dintre oameni. Dacă relațiile și gândurile noastre vor fi bune, nici un virus nu le va putea străpunge.

Gândurile rele la adresa altora, lipsa noastră de unitate, se îmbracă în corpul omenesc și se manifestă sub formă de boală. Toate acestea se manifestă sub formă de boală dar la un nivel superior, la care nu ne putem apăra, pentru că nu avem nici o putere asupra gândurilor noastre. Nu știm la ce se gândește altcineva și nu ne putem controla nici măcar gândurile noastre.

Așadar avem o mare problemă. Ar trebui să fim învățați cum să ne controlăm gândurile pentru ca acestea să fie binevoitoare la adresa tuturor. Este singura cale prin care putem învinge toți virușii. Iar pentru o astfel de corectare, avem nevoie de știința cabalei; nu există o altă cale.

De fapt, natura noastră umană egoistă ne face să ne gândim doar la noi. Pentru ca omul să învețe să se gândească la ceilalți este necesară o știință aparte, o metodă specială și munca în grup. Pare simplu dar este ceva total opus față de natura umană.

Pe măsură ce ne corectăm, vedem că lumea se schimbă în ceea ce privește relaționarea cu noi. Vom începe să simțim că în jurul nostru există o putere specială, numită lumină superioară, care acționează și organizează întreaga lume în cel mai bun mod posibil. Pătrundem în această forță și trăim în ea, iar de aici înainte nu mai trebuie să ne temem de nici un coronavirus sau de orice altă boală.

Cu puțin timp în urmă am avut o mare convenție internațională de cabala în Tel Aviv. În fiecare zi ne-am temut că ministerul sănătății ne va interzice să continuăm congresul.

A fost o întâlnire numeroasă, cu mai mult de 5000 de oameni care s-au adunat în mijlocul unui oraș important, au stat alături unii de alții, s-au îmbrățișat, au mâncat la aceeași masă, au respirat același aer, au petrecut trei zile în același spațiu. Aerul era plin de tot felul de viruși, dar nimeni nu a fost infectat.

Toate acestea deoarece prin conexiunea dintre noi am creat mediul cel mai corect și mai eficient, pentru a ne vaccina și a ne dezinfecta. Această atitudine poate constitui un exemplu pentru toată umanitatea, demonstrând că puterea unității curăță, liniștește și sfințește totul.

Prin faptul că dorim să ne unim într-un gând, de dragul unui scop, creăm un camp de forță, fiecare cu propriul său gând. Gândul este putere. Conectându-ne forțele, creăm un camp de forță, iar acesta este cel mai puternic câmp dintre toate câte există în lume, fizice sau biologice.

Dacă plasăm acest câmp peste noi, vrem să-l conectăm la noi, fiecare dintre noi dorind să se conecteze la el, devenim „ca un om cu o inimă,” ca niște prieteni sau frați, pe care nu-i poate atinge nimic rău.

Așa funcționează lucrurile, pentru că prin gândul său, omul are cel mai mare impact în lume. Ca atare, el poate distruge toți virușii aflați mai jos, la nivelurile inferioare: mineral, vegetal sau animal. Acest câmp radiază iubire și unitate care crează împreună o forță pozitivă globală ce distruge toți factorii negativi.

Așadar, nu trebuie să ne temem de nimic. Putem bea chiar și otravă, dar dacă suntem concentrați pe conexiunea corectă cu câmpul spiritual, atunci nimic nu ne poate face rău. Oamenii se pot proteja pastrând contactul cu noi și primind astfel în permanență antivirusul care-i va proteja de boală. Vă urez tuturor multă sănătate!

Din emisiunea KabTV “Lumea: Epidemia de coronavirus,” 3/3/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: