Virusul a trebui să apară

Întrebare: În ce situații o persoană ar trebui să urmeze majoritatea și în care opinia unei singure persoane?

Răspuns: Eu nu cred că în timpul nostru, unde mass media are o putere mare, sunt asemenea concepte ca majoritatea și minoritatea. Până la urmă, aceia care au media în mâinile lor, ei practic au viitorul societății și ai umanității. Aceia de la putere au înțeles acest lucru de multă vreme și toate acestea sunt la mila lor.

Dar adevărul este că, pe de-o parte, asta este ceea ce o persoană din lumea noastră vrea să țină în mâinile sale. Pe de altă parte, lumea tot se mișcă în conformitate cu sistem său.

Prin urmare, după ieșirea din coronavirus, noi vom vedea că natura nu ne va permite să restaurăm producția din trecut, relațiile comoditate-bani din trecut. Ele trebuie să se schimbe. Omul încă se schimbă, el nu va depune eforturi pentru starea trecută, indiferent cât de mult o vor cei bogați și cei de la putere.

Întrebare: Tu tot speri pentru o schimbare mulțumită unor anumiți factori exteriori?

Răspuns: Poate aceștia nu sunt factori exteriori, ci ei deja există în societate.

Comentariu: Într-adevăr, când a apărut coronavirusul, nimeni nu a putut să presupună că asemenea schimbări se vor petrece în societate.

Răspunsul meu: Da. Noi putem să mustrăm China sau pe altcineva care, în opinia noastră, a fost cauza virusului, dar nu asta este ideea. Motivul real este mai superior decât natura noastră, superior de ceea ce știm. Acest virus a apărut în măsura în care umanitatea s-a adus pe sine la această criză.

Întrebare: Crezi că este corect să folosești sondajele opiniei publice pentru luarea deciziei?

Răspuns: În general, da. Cel puțin ei vorbesc despre cât de corectă sau nu este procesarea conștiinței publice și cât de multă conștiință publică, după tot ceea ce se întâmplă cu societatea și după toate cu care este îndesată, vine deciza corectă. Așa că aceste date sunt foarte importante. Dacă ele sunt corecte sau nu asta este altă întrebare.

De pe KabTV “Era post-coronavirusului” 5/7/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: