Virusul ne va reconfigura

Întrebare: Cum ar trebui să se comporte oamenii obișnuiți care și-au pierdut sursa de venit? Ar trebui să lucreze la conexiune sau să caute un loc de muncă nou?

Răspuns: Ei ar trebui să nu rupă niciodată legăturile cu grupul, dacă au unul. Dacă nu, atunci este mai bine să li se explice că asemenea conexiuni sunt benefice pentru ei și că aceste le vor aduce soluții la problemele lor.

Oamenii care simt că în curând se pot întoarce la locurile lor de muncă obișnuite trebuie ca încă să se verifice pe ei înșiși. Pentru a face astfel, noi trebuie să le explicăm care acțiuni ale omului sunt benefice și vor provoca rezultate pozitive de la natură. Însă dacă ei aduc daune naturii sau calității sale integrale, asta nu va funcționa. Asemenea ocupații și afaceri nu vor fi restaurate.

Eu cred după mai multe luni după virus, vom fi oameni complet diferiți. Ne vom opri din fuga noastră, zburând de la un capăt al lumii la celălalt ca și cum am fi pierdut ceva. Desigur, este interesant să vezi locuri noi, dar care este rostul? Fiecare din noi a zburat peste tot în lume. Și ce contribuție calitativă am făcut pentru noi înșine, pentru alții sau pentru viitor? Absolut nimic! Doar opusul.

Așa că haideți să ne rezumăm atitudinea față de lume și să ne raportăm în mod diferit la viață. În conformitate cu asta, noi vom vedea că după ce coronavirusul a trecut prin noi, multe profesii vor dispărea. Oamenii vor lucra doar de dragul beneficiului tangibil, să câștige atât de mult cât este necesar pentru a se sprijini pe ei înșiși și familiile lor și vor trage satisfacție din formarea unei conexiuni mai profunde cu natura.

Coronavirusul nu este cu adevărat un virus și un program care ne penetrează. Pentru unii oameni, intră în ei la nivelul animal și îi omoară. Pentru alții, el intră și îi reprogramează pentru a avea o percepție senzorială complet nouă. Însă majoritatea dintre noi nu vor simți această reprogramare senzorială. Va fi doar o respirație naturală prin nas și să simță efectele sale.

De îndată ce intră în noi, începe să ne reconfigureze, făcându-ne să ne gândim, să considerăm și să ne evaluăm pe noi înșine și pe alții într-un mod complet nou. Lumea va deveni diferită. Dă-i coronavirusului alte câteva luni și vei vedea. Poate vom vi incapabili să ne comparăm pe noi înșine cu modul în care am fost în februarie, martie sau aprilie, dar vom avea o abordare total diferită față de modul în care ne ocupăm de lucruri în această lume.

De pe KabTV “Fundamentele Cabalei”, 4/5/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed