Virusul se răspândește prin gânduri

Dacă permit unui gând rău despre alții să iasă și să fie exprimat și auzit, îi dau o oportunitate să se manifeste. Atâta vreme cât este în interiorul meu, încă pot să-l suprim, să interzic acestor gânduri să iasă din mine, adică fac o restricție pe natura mea egoistă inerentă.

Un gând negativ despre aproapele nostru este ca o acțiune. Dar eu pot să prind și să opresc un gând fără să îl las să se manifeste și să facă rău altora. Un gând inițiază o acțiune chiar dacă nu este unul material. Dacă permit unui gând rău să curgă și să acționeze liber fără să încerc să îl controlez și să îl suprim, fac rău aproapelui meu și comit o acțiune rea în lume.

Noi trăim într-o lume a gândurilor. Un gând este o acțiune. Așadar, permițând gândurilor rele să iasă din mine și crezând că asta nu este rău eu acționez în mod malițios și prin urmare determin ce se întâmplă în realitate. Întreaga noastră lume, fiecare persoană va trebui să se verifice pe sine și să descopere cum el îi influențează pe alții. Acest lucru va necesita muncă interioară profundă și o mult efort de la toată lumea.

Omul trebuie să schimbe direcția gândurilor sale despre alții de la negativ la pozitiv. Și apoi, în această atitudine pozitivă față de alții, va simți o forță adițională a naturii pe care nu a simțit-o anterior.

Prin schimbarea gândurilor noastre de la negativ la pozitiv, ne vom salva de coronavirus și vom salva întreaga lume de epidemie și alte probleme. Până la urmă, așa ne aducem pe noi înșine în linie cu natura astfel încât toate nivelele sale: inanimat, vegetal, animal și uman vor fi în armonie, în gânduri bune, complementându-ne reciproc între noi.

Tot ceea ce previne acest lucru este natura noastră rea, egoismul nostru. Așadar, trebuie să schimbăm această atitudine egoistă față de alții într-una bună. Pentru a face asta, trebuie să lucrăm în grupuri astfel încât să atragem forța bună ascunsă în natură și să o facem să se reveleze. Cerem ca această forță bună, relațiile bune și unitatea să fie manifestate între noi în grup.

Dacă noi permitem gândurilor noastre egoiste să ne conducă și nu ne conectăm, atunci coronavirus-ul se va răspândi tot mai mult. Nu vom avea niciun remediu pentru această boală deoarece coronavirus-ul este o afișare a relațiilor noastre rele dintre noi. Noi doar îl numim virus.

Vor fi mult mai mulți asemenea “viruși” care apar ca un rezultat al gândurilor noastre rele și vom suferi foarte mult. Acum șase luni, încă era speranță că epidemia gradual se va domoli. Acum, cu toate acestea, vedem că doar va ajunge tot mai rău până când spunem: “Suficient!”

Corupția noastră se manifestă în forma unui virus deoarece corpul uman este plin cu viruși. Virușii sunt blocuri de informație care sunt în comunicare constantă între ei pe toate nivelele corpului. Noi îi numim viruși, dar de fapt nu putem să existăm fără ei. Fiecare virus este o entitate foarte complexă și nici măcar nu înțelegem a milioana parte a modului în care lucrează. Nu știm cum funcționează corpul nostru.

Atunci când sunt revelate asemenea rupturi în forma virușilor, ele doar pot fi corectate de o forță care este mai înaltă decât ele. Și deasupra acestui virus este gândul. Virușii sunt purtători care transmit gânduri; ei transmit date și informație la diferite părți ale corpului și creierului. Deoarece gândurile și dorințele noastre lucrează la nivele egosite foarte înalte, se manifestă în asemenea viruși periculoși.

Dacă vrem să îi calmăm și să îi aducem la echilibru, pentru asta există înțelepciunea Cabala. Echilibrul este restaurat prin restricție, ecran și lumină reflectată. Trebuie să echilibrezi toate forțele care activează acești viruși astfel încât ei să cadă sub restricție și ecran. Apoi toți virușii care produc boala astăzi, se vor schimba în unii benefici.

De la întâlnirea scriitorilor 10/15/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: