Virusul separării

Problema coronavirusului nu se limitează la o singură țară, deoarece trăim în ultima generație, când Creatorul extinde aceeași atitudine asupra întregii umanități, fără excepție, la toate nivelurile, la toate gradele și în toate statele.

Chiar și pe o insulă mică pierdută în Oceanul Pacific, apare brusc coronavirusul. Ne întrebăm, cum a reușit să ajungă acolo dacă oamenii trăiesc izolat de restul lumii? Cu toate acestea, virusul este transmis și acolo.

Astăzi, medicii și cercetătorii încep să spună că virusul este transmis prin aer. Asta înseamnă că virusul se răspândește mii de kilometri în toate direcțiile? Apare pur și simplu din natură, din interiorul ei.

Apare datorită faptului că nu există nicio legătură între noi într-un moment în care eram deja obligați să ne unim, datorită acestei lipse de legătură între natura minerală, vegetală și animală, apare coronavirusul. Vom descoperi în continuare manifestările sale la plante, animale și chiar în materia neînsuflețită.

În primul rând, vom descoperi că virusul a ajuns în cele mai îndepărtate părți ale globului, fără niciun factor uman și chiar afectează animale și plante. De unde vine? Din absența conexiunii care trebuie să existe între toate părțile realității. Oamenii sunt responsabili pentru asta! Prin urmare, ar trebui să învățăm și să ne gândim la asta.

Tot ce ni se cere este conștientizarea garanției reciproce, sentimentul că suntem în ultima generație. În afară de aceasta, nu mai este nevoie de nimic. Dacă înțelegem că suntem dependenți unii de alții și că gătim în aceeași oală, acest lucru va fi suficient pentru a începe treptat să ieșim din criză. Vom începe deja să vedem unde este vindecarea.

Cu ajutorul garanției reciproce, ne putem salva de coronavirus. Totul depinde de legătura corectă dintre noi. Coronavirusul este o consecință a lipsei de unitate dintre noi. Numai din acest motiv, se manifestă.

Toate problemele și toate tipurile de viruși apar deoarece nu există o corespondență între părțile naturii și, prin urmare, nu se pot conecta între ele începând de la nivelul atomilor, moleculelor și până la particule mai mari și mai complexe. Părți ale naturii nu se pot uni într-un singur sistem și acest lucru dă naștere la toate problemele – cum ar fi o tumoare canceroasă, o formațiune malignă care nu are legăturile corecte cu celelalte țesuturi.

Prin urmare, lupta împotriva coronavirusului poate fi doar la nivel uman, dacă gândim bine unul despre celălalt. La urma urmei, prin unitatea noastră, vom atrage forța binelui care va uni pe toată lumea. Această forță este mai mare și mai puternică decât toate adversitățile noastre și va vindeca totul pentru noi.

Asocierea noastră este un remediu pentru toate problemele, fizice și mentale, personale și sociale. Când ea trece prin toate straturile conexiunilor dintre oameni, animale, plante și mineral, atunci întreaga lume va deveni una și va fi conectată cu o singură forță, în garanție reciprocă.

Din lecția zilnică de Cabala 24.09.2020, „Credința deasupra rațiunii”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: