Ziua de după Coronavirus – “Totul se sprijină pe iubire”

Extrase  din cartea – Ziua de după Coronavirus

 

Ziua de după Coronavirus , o carte cu cinci capitole foarte intense.

Am optat pentru acest gen de format, pentru ca lumea să poată citi informații esențiale în timp scurt.

Acestea sunt capitolele care formează un mic ghid de supravieţuire şi de trezire a conştiinţei:

Introducere
Capitolul 1: De la indiferență la panică
Capitolul 2: Interdependența
Capitolul 3: De ce?
Capitolul 4: Vaccinul suprem
Capitolul 5: O lume nouă

Click – PDF – pentru a descarca !

Descarca - Ziua de după Coronavirus

 

 

 

Extrase din carte – Ziua de după Coronavirus

Coronavirusul a intrat ca o furtună în viețile noastre. Ne-a prins cu garda jos, nepregătiți pentru auto-descoperirea iminentă și analizele ulterioare.

Astăzi tot mai mulți oameni de știință vorbesc despre lume ca despre un fel de „super-organism ”, referindu-se la ea ca la o entitate unitară și unică. Responsabilitatea reciprocă impusă de coronavirus face ca existența acestui super-organism să fie evidentă.

O lume fundamental nouă este o lume în care oamenii vor învăța să se raporteze unii la alții la fel cum o fac când se raportează la propria persoană.

E de înțeles că astfel de relații sunt dincolo de natura noastră și tocmai din acest motiv a fost revelată în generația noastră înțelepciunea Cabala, metoda de conectare.

Atunci când valoarea supremă la care aspirăm o reprezintă o conexiune autentică, când vom învăța să cultivăm relații reciproce responsabile, să ne sprijinim și să ne iubim, vom simți că există o forță în natură care operează în același mod în toată realitatea.

 Am căutat această forță întreaga noastră viață, de-a lungul istoriei.

Oamenii au numit-o „Dumnezeu”, „universul”, „natură” și în multe alte feluri și nu aveau habar despre ce sau unde se afla de fapt.

Dacă reușim să ne ajutăm reciproc, să mergem mai departe către o legătură din ce în ce mai pozitivă și sper că o vom face, atunci vom fi chiar recunoscători pentru coronavirus, deoarece vom vedea că a venit pentru a ne determina să pătrundem într-o lume mult mai bună.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed