Este Doar un Singur Mod de a Evita Catastrofele Naturale

Cand va conectati cu alte persoane la nivelul de dorintei spirituale, corporalitatea isi pierde treptat valoarea sa. Desigur, tu inca mai esti nevoit sa ajuti oamenii sa traiasca dupa legile societatii, dar incepem sa vedem ca exista motive mai profunde si un scop, in tot ceea se intampla.

Toate senzatiile tale incep sa se concentreze pe conexiunea ta si pe relatia cu Creatorul. Tu iti arati, de asemenea, si altora dorinta pentru Creator si ei intr-adevar au nevoie de ajutorul tau in aceasta privinta. Suntem toti intr-o barca si ne ajutam reciproc sa navigam si sa ajungem la obiectivul comun.

Aceasta este ceea ce Creatorul doreste, de asemenea. El este cel care determina toate actiunile noastre, de la inceput. Trebuie sa parasim vechile noastre dorinte si sa ne conectam la Creator si dorinta Lui, in masura cea mai mare de care suntem capabili de a ne pricepe si de a-L intelege. Noi putem actiona doar in masura in care putem realiza dorinta Lui.

Orice altceva, merge impotriva procesului de dezvoltare spirituala, indiferent cat de „crude” sau „inumane” ni se par aceste declaratii. Si intr-adevar, nu este uman – este divin! Dar in timp vom fi  capabili sa intelegem asta.

De aceea, noi nu ar trebui sa abandonam studiile noastre, incercand sa ajutam pe toti cei care sufera. Noi trebuie sa intelegem ca nu putem sa ajutam in acest fel. Exista doar un singur lucru care poate ajuta, pentru ca totul vine de Sus, de la Lumina Superioara: aceasta Lumina este lipsita de dorinta de a ne invesmanta si de aceea, suntem martorii atator dezastre in lumea noastra.

Trebuie sa cream in lumea noastra un Vas, in masura sa accepte Lumina Superioara. Apoi, in locul tuturor acestor catastrofe pe care le experimentam, vom simti schimbarile pozitive din aceeasi forta sau chiar mai mare.

Viata ne invata ca nu exista nici o alta cale de a depasi aceste tragedii. Cu fiecare zi ce trece, viata de pe pamant va deveni tot mai periculoasa. Deci, daca nu alegem calea cea buna, am putea vedea intregi placi tectonice schimbandu-si pozitia, in viitorul apropiat, cu tot ce implica aceasta.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: