Indreptati-va Spre Creator Si Nu Priviti Inapoi

Intrebare: Merita sa incerci sa repari greseli facute in trecut?

Raspuns: Te afli intr-un anumit moment din viata ta. Tot ceea ce ti s-a intamplat pana acum nu a fost facut de tine, deloc. Ai fost, pur si simplu, condus acolo unde te afli acum prin diferite schimbari si intorsaturi de situatii. Asa ca, ce ai putea corecta? Pana la urma, nu “tu” cel de acum ai facut toate acele lucruri, indiferent daca au fost actiuni bune sau rele.

Lasa trecutul sa fie trecut. Totusi, de acum inainte, totul depinde de tine. Asa ca nu lasa trecutul sa te chinuie; de fapt, nu te mai gandi la el deloc. Facand asa, nu vei face decat sa te opresti din avansare, precum sotia lui Lot din Biblie care s-a uitat inapoi si s-a transformat intr-un stalp de sare. Cel mai important lucru este de a continua sa te misti inainte si sa te concentrezi pe momentul prezent. Obiectivul nostru major, in prezent, este de a gasi modalitatea prin care sa ne ajutam sa avansam de-a lungul drumului.

Eu exist, si in jurul meu am un mediu care ma poate ajuta sa inteleg importanta scopului spiritual. Pot atinge acest scop doar adaugandu-mi dorinte aditionale, pentru ca scopul este descoperit in interiorul acestor dorinte. Si singurul mod prin care imi pot adauga aceste dorinte este prin Creator, Scopul Superior distribuit.

In consecinta, trebuie sa imbin mediul, pe mine si Creatorul intr-un singur punct, si sa fac asta la momentul prezent. Aceasta este singura mea sarcina si responsabilitate. Orice altceva, inclusiv trecutul, nu are nicio legatura cu asta.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed