“Ateismul Este In Crestere Pe Glob”

Stiri (din The Christian Science Monitor) „Ateismul este in crestere in SUA si in orice tara unde religia este in declin, conform ultimelor sondaje.” „“Indexul Global al Religiozitatii si Ateismului,” condus de WIN-Gallup cu sediul central in Elvetia, a constatat ca numarul Americanilor care spun ca sunt „religiosi” a scazut de la 75 de procente in 2005- la ultimul sondaj- la 60 de procente. Numarul celor care se considera ateisti ‚convinsi’ a crescut de la 1 la 5 procente. Si un procent de 33 din oamenii chestionati au spus ca nu se considera ‚persoane religioase’…. 

America ramane pe lista tarilor care raporteaza ateismul recunoscut. China se afla in fruntea acestei liste cu un procent de 47 la suta ‚ateisti convinsi’, urmata de Japonia (31%), Cehia (30%), Franta 29%) si Coreea de Sud (15%).

„Conform sudiului, tarile din fruntea listei privind religiozitatea sunt: Ghana (96% dintre participanti sunt religiosi), Nigeria (93%), Armenia (92%), Fiji (92%), Macedonia (90%), Romania (89%), Irac (88%), Kenia (88%), Peru (86%) si Brazilia (85%).”

Comentariul Meu: Aceasta este o stare de tranzitie de la misticism la adevarata religie, Cabala, asa cum a scris Baal HaSulam in articolul sau „Esenta Religiei si Scopul Sau” care aduce persoana la revelarea Creatorului, forta suprema a naturii. 

Discuții | Share Feedback | Ask a question




"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: