“A cultiva schimbarea de sex la copiii de școală? Un nu absolut!” (Linkedin)

Noul meu articol pe LinkedinA cultiva schimbarea de sex la copiii de școală? Un nu absolut!”

Am fost întrebat despre poziția mea cu privire la problema propagării legitimității copiilor care trec prin procesul de schimbare a sexului lor. În America de Nord mi s-a spus că acesta este unul dintre cele mai controversate subiecte. Deci pe scurt, știu că unii oameni se simt inconfortabil în corpul lor și s-ar putea să se simtă mai bine dacă își schimbă sexul. Dar pentru a propaga ideea aceasta copiilor, care sunt susceptibili la orice noțiune pe care noi adulții le instalăm în ei? Absolut nu! Faptul că ar putea fi potrivit pentru unii oameni, nu înseamnă că ar trebui să o facem ideea de bază și chiar la modă. Modul de dorit este să trăim așa cum ne-a făcut natura: bărbat și femeie.

Am întâlnit oameni care au simțit că aparțin unui alt corp decât cel în care s-au născut. Am vorbit cu ei și îi înțeleg. Se întâmplă așa cum se întâmplă orice ciudățenie.

Cu toate acestea este foarte rar și nu trebuie privit ca o rutină sau ceva obișnuit. Îmi dau seama că astăzi trebuie să fii curajos sau să fii privit ca un ciudat dacă îndrăznești să spui adevărul, dar tendințele care vin și trec în funcție de capriciile egoiste ale oamenilor nu schimbă natura. Natura ne-a creat bărbat și femeie și asta ar trebui să rămânem.

Nu există o linie clară între bărbați și femei. Bărbații au calități feminine, așa cum femeile au trăsături masculine. Cu toate acestea, fiecare persoană are un gen biologic și acel gen este cel dominant, cu excepția, așa cum am spus, unor cazuri foarte rare.

Când adulții simt că trăiesc într-un corp greșit, pot alege să efectueze orice procedură doresc asupra lor. Dar până când ne vom maturiza, ar trebui să creștem așa cum ne-a creat natura.

Mediul social are o influență critică asupra copiilor. Când sunt tineri, îi poți face să gândească și să facă orice vrei. Naziștii, de exemplu, i-au educat pe copiii Germaniei să creadă că ei sunt superiori tuturor, nu numai evreilor, și că restul lumii trebuie să-i slujească sau să fie distrus. Prin cărți, lecții și filme, au spălat creierul copiilor să creadă că ei sunt rasa superioară.

Tocmai așa, este posibil să instalăm orice noțiune în mintea copiilor dacă folosim sistemul de învățământ și rețelele sociale pentru a o facilita.

Cu toate acestea, rezultatele pot fi dezastruoase. Dacă răspândiți ideea că schimbarea de sex este normală, chiar „la modă”, poate determina copiii care inițial nu au nicio problemă cu sexul lor să creadă că e ceva în neregulă cu ei. S-ar putea să-i împingă să-și dorească să facă ceva ce nu vor putea anula, pur și simplu pentru că vor să fie ca toți ceilalți și simt că toată lumea merge în această direcție.

Știm că a fi popular înseamnă totul pentru copii, și mai ales pentru adolescenți. Drept urmare, ei ar putea face lucruri pe care le vor regreta cândva mai târziu, dar nu vor putea niciodată să le inverseze sau să le repare. Dacă părinții nu îi împiedică pe copii să facă astfel de greșeli, se poate distruge definitiv viața acelor copii. Este groaznic și este greșit.

Cred că, în loc să facem anormalul la modă, ar trebui să încurajăm oamenii să fie cine sunt și să-și realizeze potențialul așa cum s-au născut. Dacă oamenii primesc recunoaștere pentru cine sunt, iar societatea îi răsplătește și îi respectă pentru contribuția cu abilitățile și eforturile lor la binele comun, oamenii nu se vor simți nemulțumiți de ei înșiși. În același timp, adulții care simt că trăiesc într-un corp greșit ar trebui să aibă acces la utilizarea posibilităților pe care le oferă medicina modernă pentru a-i face să se simtă mai confortabil cu sexul lor.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: