Algoritmul Adevarului

În Știri (Infowars) „Noul sistem de clasificare va folosi în schimb ceea ce s-a determinat ca fiind” adevărul” ca instrument de clasificare. Această mișcare orwelliana deschide usa pentru Google de a omogeniza gândirea și de a deveni arbitrii globali ai adevărului, cu abilitatea de a trimite conținutul ce este declarat drept „fals” în lada de gunoi a obscuritatii.

Termenul clasament se referă la poziția în care un anumit site apare în rezultatele unei căutari. Un site sau o pagina web se spune ca are un rating înalt, atunci când apare in sau aproape de partea de sus a listei de rezultate oferite de o căutare.

Dupa setarea curenta a Google, cu cat este mai mare numărul de link-uri primite de la un site web sau de la o pagină, cu atat mai mare este clasamentul. Conținutul este considerat si el, dar in mare parte este vorba despre popularitate.

„Un document publicat recent de la Google prezintă modul în care va avea grijă de asta, dand fiecarui site sau pagini un”scor adevărat ” determinat prin numărarea de „fapte incorecte” pe paginile sale. Un site care are câteva „fapte false” va fi considerat demn de încredere și va fi capabil să se ridice în clasament. Scorul calculat pentru fiecare pagină va fi cunoscut sub numele de scorul sau de incredere bazat pe cunoaștere.
„Software-ul Google va accesa noul său seif de cunoștințe, o bază automata de date în prezent salutata ca fiind cel mai mare magazin de cunoștințe din istoria omenirii. Seiful de Cunostinte adună și fuzionează informații de pe internet într-o bază de „fapte” despre lume și despre oamenii care trăiesc în ea. Acestea sunt fapte cu care software-ul este de acord și pe care le consideră un proxy pentru adevăr, bazat pe faptul ca sunt acceptate ca adevăr de catre majoritatea oamenilor.

Site-urile care conțin informații contradictorii fata de ceea ce este în seiful de cunoștințe, cunoscute sub numele de „neadevăruri” vor fi impinse in partea de jos a clasamentului, unde puțini ochi se aventureaza sa ajunga.”

Comentariul meu: Totul se îndreaptă spre supunerea totala a unei persoane .. Aceasta este chemarea egoismului. Daca nu ar fi fost pentru scopul creației de a aduce pe toți la asemănarea cu Creatorul, prin realizarea insignifianței naturii noastre, atunci desigur, planul de management al Google ar reuși.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: