“Am putea să ne uităm după un alt val” (Linkedin)

Noul meu articol pe LinkedinAm putea să ne uităm după un alt val

Poate că acum nu pare, dar am senzația că ne îndreptăm către un alt val de Covid. Povestea cu Covid nu s-a încheiat încă; în aproximativ două luni, în jurul lunii noiembrie, vom vedea un alt val de Covid în Israel și probabil în întreaga lume, iar vaccinările nu îl vor opri.

Scriu asta, pentru că simt că va fi o lovitură mai mare decât înainte. Din moment ce nu am învățat nimic din valul anterior decât să ne batem joc de virus, acesta va veni la noi într-o formă nouă și mai agresivă și vor fi probleme mai mari decât înainte. Nu am fost la curent cu informații științifice secrete care să le susțină, dar așa simt: că un alt val se va ivi.

Primul lucru pe care ni-l va învăța următorul val este că nu am învățat nimic din cele precedente. Nu am tras concluziile corecte din stările anterioare; nu am căutat un nou antidot pentru Covid, așa că va reveni pentru a ne face să învățăm.

Ca și în cazul valurilor anterioare, singura modalitate de a depăși cu adevărat Covid este prin conexiunea noastră. Îmi dau seama că legătura dintre oameni pare irelevantă pentru succesul nostru în lupta împotriva Covid, dar indiferent de părerea noastră, nu există altă soluție.

Nu am nicio îndoială că vom cheltui mult mai multe miliarde de dolari pe „soluții” medicale în întreaga lume și vor muri mult mai mulți oameni, dar tot nu vom scăpa de Covid. Nu vom scăpa de el pentru că încă nu suntem pregătiți pentru conexiune.

Cu toate acestea, natura nu se va lăsa. Ne va învăța să ne conectăm chiar dacă nu vrem să învățăm cum să o facem. Dacă suntem conștienți de „intenția” naturii, vom învăța mai repede. Dacă o ignorăm și insistăm să rămânem preocupați de noi înşine și îngăduitori cu noi, nu va mai dura mai mult ca natura să ne învețe, iar lecțiile vor fi mai dureroase, dar în cele din urmă ne va învinge și vom fi de acord să ne conectăm.

Odată ce natura a purificat egoismul din inimile noastre, astfel încât să nu putem adăposti gânduri rele unul despre celălalt, aerul va fi curat de cei care fac rău, cum ar fi virușii. Vom extrage egoismul din interiorul nostru când ne dăm seama că singurul remediu pentru loviturile noastre este conexiunea și apropierea inimii între toți oamenii.

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed