“’Amin’ şi ‚O femeie’? Campania pentru egalitatea de gen nu schimbă natura” (Linkedin)

Noul meu articol pe Linkedin’Amin’ şi ‚O femeie’? Campania pentru egalitatea de gen nu schimbă natura

Luni 4 ianuarie, reverendul Emanuel Cleaver (D-MO), a încheiat rugăciunea de deschidere la sfârșitul primei zile a noului Congres cu cuvintele „Amin și O femeie”. Chiar și lui Cleaver i s-a părut incomod când a fost întrebat despre modificarea concluziei sale tradiționale a rugăciunii în timp ce a spus către Snopes.com: „Am încheiat cu un joc de cuvinte ușor, în semn de recunoaștere a numărului record de femei care vor reprezenta poporul american în Congres”.

După cum văd eu, întreaga noțiune de egalitate de gen a mers prea departe pentru ceva ce nu putem schimba cu adevărat. Bărbații și femeile nu sunt la fel, la fel cum bărbații și femeile nu au aceeași natură. Corpurile noastre, inclusiv psihicul nostru, aparțin regnului animal și, la fel cum leii și leoaicele se comportă diferit, la fel și oamenii.

Putem decide că vrem să ne definim identitatea de gen într-un fel sau altul sau deloc, dar nu ne va face mai fericiți. Ne va ține constant pe margine, trebuind să ne apărăm alegerea. Dar natura este natura, este natură; nu se schimbă după capriciile noastre. Dacă mergem împotriva naturii, suferim.

Așa cum este mult mai greu să înoți în amonte decât în ​​aval, este mult mai greu să aperi părerile false despre viață, decât să le susții pe cele adevărate. Și faptul că cineva ne-a spus că un punct de vedere și nu celălalt este punctul de vedere de urmat, nu îl face mai adevărat.

Există un motiv bun pentru care există două sexe distincte în natură și ambele sunt indispensabile pentru succesul societății umane și al vieții în ansamblu. Genurile nu sunt superioare sau inferioare unele faţă de altele; sunt complementare! Doar atunci când privim viața din această perspectivă, putem aprecia cu adevărat valoarea noastră ca ființe umane, valoarea partenerilor noștri și valoarea relațiilor noastre. Când avem relații bune, suntem oameni fericiți și, în final, fericirea este tot ce ne trebuie.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed