“Ar trebui să ne fie frică de atacuri teroriste?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: Ar trebui să ne fie frică de atacuri teroriste?

Ar trebui să ștergem complet orice teamă de atacuri teroriste. Nu înseamnă că nu ar trebui să fim atenți la fenomen și să nu facem nimic în privința lui. Trebuie să răspundem terorismului luând decizii și implementând planuri care ar dezrădăcina complet fenomenul. După ce facem acest lucru, trebuie să fim siguri că am făcut tot ce am putut pentru a opri terorismul și, din acel moment, trebuie să atribuim tot ceea ce se desfășoară în raport cu forța superioară și „orice va fi, va fi”. Dacă ar trebui să se întâmple un anumit act, atunci chiar dacă punem câteva mii de soldați pentru a ne păzi, actul se va întâmpla. Prin urmare, după ce facem tot ce putem, trebuie să renunțăm la temerile și anxietățile noastre și să mergem mai departe cu viața noastră.

Conform Înțelepciunii Cabala, dacă dorim să scăpăm de astfel de temeri, atunci trebuie să ne conectăm la o anumită sursă care neutralizează orice teamă și îndoială care vine din alt loc.

Această sursă este sursa vieții noastre, numită „Creatorul”, „natura”, „Forța superioară” și alte câteva nume din înțelepciunea Cabala. Este calitatea iubirii, a dăruirii și a conexiunii din spatele existenței noastre și a tot ceea ce ni se întâmplă în viața noastră.

Dacă dorim să ajungem în contact cu această calitate, atunci ne vom concentra în acea direcție și în cele din urmă, vom începe să simțim că această forță intră în viața noastră. Apoi, intrarea Forței superioare în viața noastră va elimina orice teamă sau anxietate pe care o avem. Ne va oferi un sentiment de siguranță și încredere totală și ne va ridica la o nouă simțire și percepție a lumii.

Bazat pe videoclipul „ Cum să faci față fricii de atacuri teroriste” cu cabalistul Dr. Michael Laitman și Oren Levi. Scris/editat de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed