Bacteriile comunică

Cercetare (de pe sci-news.com) „Bacteriile care trăiesc în comunități, comunică una cu alta pe cale electrica prin proteine numite „canale de ioni”, a explicat dr Gurol Suel de la Universitatea din San Diego, California, autorul principal al studiului …

„Dr. Suel si co-autorii au descoperit că atunci când un biofilm compus din celule bacteriene de Bacillus subtilis care cresc până la o anumită dimensiune, cand marginea exterioară de protecție a celulelor, are acces nerestricționat la nutrienți, bacteriile se opresc periodic din creștere, pentru a permite nutrientilor – în mod special glutamatului, să curgă spre centrul biofilmului.

„Cercetatorii au observat oscilații ale potențialului membranei care corespund oscilațiilor în creștere biofilmelor si s-a constatat ca, canalele de ioni au fost responsabile pentru aceste modificări în potențialul membranei …

„” La fel ca neuronii din creierul nostru, am constatat ca bacteriile utilizeaza canalele de ioni pentru a comunica unele cu altele prin semnale electrice. În acest fel, comunitatea de bacterii din cadrul biofilmelor pare să funcționeze la fel ca un creier microbian „, a declarat Dr. Suel.”

Comentariul meu: Toate partile din natură (mineral, vegetal si animal) sunt legate reciproc și integral. Numai dorințele umane și gândurile sunt absolut egoiste. După cum este scris: „Am creat inclinaţtia rea” (Kiddushin 30b), adică nu trebuie să mai facem nimic altceva!

Pentru a contrabalansa înclinaţia rea, egoismul, un om trebuie să dorească lipsa dorinţei pentru a dărui altora. Dăruirea reciproca există instinctiv în natură. Ea nu există în societatea umană.

Cu toate acestea, o persoană poate chema puterea de a darui conform legii echivalentei de forma: în cazul în care un grup de oameni decide să se refere unul către altul ca un întreg (acest lucru este descris în articolele lui Rabash despre grup) și examinează relația corectă între sistemul (care este întreaga problemă a surselor cabalistice), pe care il produc ele însele prin acțiunile lor, manifestarea forței pozitive de iubire si daruire (Creatorul).

Tot ceea ce se întâmplă în lumea noastră se întâmplă doar în scopul de a forța oamenii, sau mai degrabă evreii, care au atins în trecut descoperirea Creatorul între ei, si deci transferă această metodologie pentru întreaga omenire. Întârzierea în revelarea acestei tehnici este motivul urii față de evrei. Aceasta este cauza antisemitismului. Să fim ca bacteriile!

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed