Bărbați și femei, lucrați cât este necesar

Întrebare: Cum poate să susțină mai bine o femeie un bărbat în lumea noastră? Există părerea că nu ar trebui să lucreze deloc, ci ar trebui să se dedice cât mai mult posibil susținerii unui bărbat..

Răspuns: Cred că, în viitorul apropiat, va fi așa, pentru că vom înceta să producem o cantitate nebună de produse complet inutile.

Treptat viața va lua o formă mai echilibrată și, prin urmare, nu va mai fi nevoie ca femeile să lucreze. Chiar și nevoia unui număr semnificativ de bărbați la lucru, va dispărea. Toată lumea va fi mai implicată în teoria și practica construirii unor relații corecte între ei, precum și între sexe.

Toate acestea vor fi implementate foarte rapid și corect. Nu văd probleme mari aici. Problemele sunt aceleași, atât pentru bărbați cât și pentru femei. Mai ales în timpul nostru. Nu cred că bărbații vor lucra mai mult, iar munca femeilor nu va mai fi deloc necesară.

Există unele profesii care sunt îndeplinite mai bine de femei. Bărbații, după cum se spune, se pot odihni, adică vor fi eliberați de asemenea îndatoriri, pe care nu le pot face ca urmare a organizării lor psihologice interne.

Prin urmare, nu vorbim despre eliminarea femeilor din toate locurile de muncă și păstrarea numai a bărbaților. Cred că aproape toate femeile pot fi cu adevărat ferite de a lucra în afara casei, dar, dacă este necesar, vor fi implicate. Bărbații vor fi implicați și în măsura în care sunt necesari pentru a produce ceea ce este nevoie pentru existență.

Restul timpului va fi dedicat doar stăpânirii tehnicii conexiunii reciproce, pentru a ridica întreaga omenire la nivelul sistemului lumii superioare.

Intrebare: Deci, oamenii nu au fost creați pentru a lucra?

Răspuns:  În principiu, nu. Același lucru este valabil și pentru nivelurile mineral, vegetal și animal. Oricât de ciudat ar părea astăzi, ne vom hrăni numai cu energia pe care o vom produce noi oamenii prin interacțiunile noastre corecte. Nu vedem încă această lume specială

Din emisiunea de pe KabTV “Cabala Expres” din 07.12.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: