Biblia a devenit o carte comică

In stiri (Gardianul) “Publicatia crestina Kingstone a lucrat la un proiect timp de sapte ani, folosind mai mult de 45 de desenatori ca sa adune impreuna ceea ce este numit ‘cea mai completa adaptare grafica a Bibliei publicata vreodata’…”

“Art Ayris, fondatorul Kingstone spune ca editorul a folosit umorul, deoarece ‘interactiunea dintre text si imagini permite sa se transmita o mare cantitate de continut intr-o forma prescurtata’.

Comentariul meu: Oamenii interpreteaza Tora conform perceptiei lor despre lume, ca o poveste care se petrece pe pamant. Este dificil de imaginat ca Tora vorbeste despre un camp de energie, despre influenta lui asupra noastra si cum ne schimbam sub influenta lui, fiind diametral opusi acestui camp, pana cand devenim absolut la fel ca el.

Suntem o dorinta de a primi placere; aceasta dorinta este compusa din 613 parti. Acestea sunt corectate dintr-o dorinta de a primi placere, catre o dorinta de a darui placere catre ceilalti, prin forta superioara, numita Lumina Superioara, care este de asemenea compusa din 613 Lumini.

In general, aceasta Lumina Superioara este numita Tora, iar corectia acestei dorinte este numita pastrarea poruncilor (Mitzvot). Tora vorbeste doar de corectarea celor 613 dorinte. In functie de nivelul corectarii, omul incepe sa simta ce este in jurul lui cu noi proprietati, iar asta se numeste descoperirea Lumii Superioare.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed