Blocajul

Intrebari: Daca cineva se uita la ce se intampla in lume este foarte greu sa traga concluzii referitoare la radacinile anti-Semitismului, la rolul poporului Israel si a scopului sau pe care nu il indeplineste. Ar trebui astfel sa ne acuzam pe noi sau pe cei care deja studiaza Intelepciunea Cabalei?

Raspuns: Acuzatiile sunt directionate catre noi. Noi suntem obligati sa aducem natiunea Israel si toate natiunile lumii la integererea a ceea ce se intampla. Ne confruntam cu manifestarea naturii care intentioneaza sa inceapa corectia intregii lumi. Vedem astazi ca lumea are nevoie de corectie. De aceea trebuie sa le explicam oamenilor cum sunt conectate problemele de astazi cu ura fata de Evrei. Toate acestea pot fi deja revelate si corectate.

Astazi natiunile nu fac inca diferenta, dar in final toate acuzatiile se vor intoarce doar spre noi, la asociatia globala Bnei Baruch. In fond noi suntem sursa conexiunii, punctul de conexiune dintre Creator si creaturi. Noi suntem „blocajul”, prin care Lumina nu patrunde in aceasta lume. De aceea noi vom fi cei vinovati in ochii oamenilor. Fiecare simte asta subconstient. In mintea lor noi vom deveni ultimii „pacatosi”, „Faraonul” care ii inrobeste.

Aceasta este proprietatea piramidei rasturnate.

Din partea a 4 a Lectiei Zilnice de Cabala 05/06/2012, “ Arvut (Garantia Reciproca)”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: