“Care este sensul atingerii spiritualității sau a satisfacției spirituale?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: Care este sensul atingerii spiritualității sau a satisfacției spirituale?

Atingerea spiritualității înseamnă atingerea unei noi intenții care operează în beneficiul celorlalți.

O astfel de realizare ne oferă capacitatea de a simți lumea care este în afara noastră și independentă de noi. Cu alte cuvinte, ne lasă să simțim Creatorul. Creatorul este o forță de dăruire și iubire, care umple aerul, spațiul și tot ce ne înconjoară.

Prin atingerea spirituală, începem să simțim câmpul pozitiv care ne naște și ne controlează. Suntem născuți și crescuți ca mici egoiști, opuşi forței dăruirii și iubirii. Prin natură, dorim să beneficiem numai noi înșine în detrimentul celorlalți și al naturii și, atunci când începem să ne îndreptăm spre atingerea spirituală, începem să ne dezvoltăm pentru a deveni din ce în ce mai mult ca forța dăruirii și a iubirii – dorind beneficiul altora și al naturii.

Atingerea spirituală este numită și „atingerea adeziunii cu Creatorul” și astfel dobândim o viață eternă și perfectă. Prin atingerea spiritualității, ne egalăm cu forța dăruirii și a iubirii, trăim în ea și continuăm să facem asta pentru eternitate. Corpurile noastre sunt făcute doar pentru a percepe forțele egoiste, iar atunci când atingem spiritualitatea, egalându-ne cu forța dăruirii și a iubirii, descoperim că de fapt nu avem trupuri.

Bazat pe videoclipul „Ce obținem din dăruirea către alţii?” cu Cabalistul Dr. Michael Laitman, Oren Levi și Tal Mandelbaum. Scris/editat de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman.

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: