“Ce elemente din viața noastră trebuie să luăm în considerare pentru a trăi un stil de viață echilibrat?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: Ce elemente din viața noastră trebuie să luăm în considerare pentru a trăi un stil de viață echilibrat?

Ar trebui să avem grijă de o alimentație sănătoasă, o dietă echilibrată, activitate fizică, managementul stresului, timpul liber și să avem echilibru în timpul liber, de ex. de la stând și ascultând muzică până la jocul cu copiii, practicarea sporturilor și așa mai departe. Toate acestea sunt elemente ale unui stil de viață sănătos și echilibrat.

Pe lângă faptul că ne îngrijim de echilibrarea sistemului nostru nervos, este scris în Cabala că „totul va fi clarificat în gândire”. Adică, ar trebui să ne inspectăm gândurile, dorințele și intențiile interioare, iar o revizuire corectă a acestora ar trebui să ne aducă la ceea ce este cunoscut sub numele de „linia de mijloc”, adică echilibrul între multele forțe ale vieții. Ajungem apoi la o stare optimă de viață spirituală și corporală ca una.

În linia de mijloc, putem folosi corect forțele naturii, care includ puterile noastre înnăscute moștenite din naștere, precum și realizările generațiilor anterioare.

Bazat pe „Viaţă nouă episodul 1,115: O formulă pentru conexiunea corectă ”” cu cabalistul Dr. Michael Laitman, Nitzah Mazoz și Oren Levi. Scris/editat de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed