“Ce este pe scurt, câmpul unificat al conștiinței?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: Ce este pe scurt, câmpul unificat al conștiinței?

În ebraică, câmpul unificat al conștiinței se numește „Ohr Ein Sof”, care înseamnă „lumină infinită”. Ea învăluie, pătrunde și include totul: pe noi și tot ce este în afara noastră.

Este un câmp unic, o frecvență care se dezvăluie ca iubire și dăruire. Îl putem descoperi numai dacă suntem în echivalență de formă cu el.

Forma noastră actuală este egoismul, o dorință de a primi plăcere, adesea în detrimentul celorlalți și al naturii. Egoismul este exact opusul formei luminii, care este una a iubirii și dăruirii sau cu alte cuvinte, a altruismului.

Dacă ne corectăm, inversând egoismul în altruism, adică să începem să acționăm din dorința pentru beneficiul altora și de a ne trata favorabil unii pe alții, atunci vom simți câmpul unificat al conștiinței.

Cu alte cuvinte, corectându-ne atitudinile unul față de celălalt – de la a-i vedea pe ceilalți ca pe un mijloc de a beneficia noi înșine, la a ne vedea pe noi înșine ca mijloc de a aduce beneficii altora – atunci vom deveni cu toții ca unul și vom simți perfecțiunea câmpului unificat în care existăm. în, lumina infinită.

Bazat pe videoclipul „Ce este câmpul unificat al iubirii?” cu cabalistul Dr. Michael Laitman. Scris/editat de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed