“Ce face natura pentru ființele umane?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: Ce face natura pentru ființele umane?

Natura este globală și integrală. Ea cere de la noi oamenii, să respectăm în mod conștient, științific și rațional legea conexiunii integrale, să creăm sisteme în umanitate care să ne permită să ne aliniem la legea ei principală.

Când ne corectăm conexiunile unul cu celălalt în acest fel, ajungem apoi într-o stare în care celelalte niveluri ale naturii, adică nivelurile ei mineral, vegetal și animal s-ar „aduce” și ele în echilibru, iar lumea ar deveni mai calmă și mai pașnică.

„Corectarea conexiunilor noastre unul cu altul” înseamnă să ne organizăm viețile astfel încât să ne bucurăm de conexiuni pozitive unii cu alții în întreaga lume. Când vine vorba de dezvoltarea unei preocupări comune unul pentru celălalt și pentru planetă, însăși supraviețuirea noastră este în joc.

Cu cât ne îndreptăm mai mult în viitor fără a corecta conexiunile umane, cu atât vom experimenta mai mult un răspuns negativ din partea naturii, ca diverse dezastre, pandemii, lipsuri și alte crize. Mai mult, severitatea unor astfel de lovituri ar crește până când pe planetă ar rămâne un număr foarte mic de oameni, care ar înțelege că nu au de ales decât să construiască legături pozitive și atente.

Bazat pe videoclipul „Ce vrea natura?” cu cabalistul Dr. Michael Laitman și Oren Levi. Scris/editat de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed