“Ce părere aveți despre anunţul Israelului că sistemul de apărare cu laser Iron Beam a fost testat cu succes doborând drone și rachete?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: Ce părere aveți despre anunţul Israelului că sistemul de apărare cu laser Iron Beam a fost testat cu succes doborând drone și rachete?

Împotriva oricărui lucru bun, întotdeauna există un lucru rău. Deci nu mă veți găsi sărind de bucurie că ne-am scăpat de problemele și amenințările noastre.

Nu cred că acest sistem de apărare cu laser ne poate da un sentiment real de securitate în Israel. Lucrurile se vor înrăutăți. Problemele noastre se vor ridica la un nivel și mai înalt.

Pentru ca noi să avem cu adevărat un sentiment de liniște, există o idee simplă la care trebuie să aderăm – aceea de conexiune sau de a ajunge la „Iubește-ți aproapele ca pe tine însuți” în rândul națiunii israeliene.

Aceasta nu este o inovație a industriei de apărare. Depinde de noi oamenii să-l  implementăm. Dacă nu reușim să ne îmbunătățim atitudinile unul față de celălalt, atunci niciun echipament tehnologic, științific sau militar sofisticat nu ne-ar ajuta.

Dezvoltarea conexiunii de iubire între noi ne-ar proteja de orice rău. Dacă am avea un sentiment foarte puternic al conexiunii, atunci această forță de conexiune ar respinge toate forțele malefice.

Acest lucru pentru că gândul și dorința sunt forțe mult mai puternice decât razele laser. Ele sunt asemănătoare undelor laser, doar mai clare, care operează dincolo de timp, spațiu și mișcare.

Trebuie să stabilim o rețea de iubire între noi, iubire care vine din inimă, și atunci am vedea aceleași înclinații care încep să iasă la suprafață în gândurile și dorințele dușmanilor noștri. Putem face această inovație atât de necesară în conexiunea umană și, mai devreme sau mai târziu, va trebui să o facem.

Bazat pe videoclipul „ Cabalistul răspunde razei laser a Sistemului de apărare al Israelului” cu cabalistul Dr. Michael Laitman și Oren Levi. Scris/editat de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman.

Fotografie de Umberto pe Unsplash.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: