„Ce tip de inginerie genetică ar trebui permisă pentru a corecta defectele și imperfecțiunile?”(Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: „Ce tip de inginerie genetică ar trebui permisă pentru a corecta defectele și imperfecțiunile?”

Nu putem opri dezvoltarea.

Ar trebui dezvoltat tot ceea ce poate fi folosit în beneficiul umanității, pentru a hrăni și a livra alimente în locurile cele mai îndepărtate, cu cele mai mici pierderi.

Orice interdicție pe care o adoptăm cu privire la ingineria genetică nu va face decât să complice dezvoltarea sa și o va face mai costisitoare. Oricum va continua să se dezvolte, dar în astfel de cazuri va deveni disponibilă, spre exemplu, doar pentru oamenii bogați. Totuși, dacă lăsăm dezvoltarea acesteia să continue, atunci roadele sale vor ajunge în cele din urmă la toate straturile populației.

De aceea noi nu putem dezvolta nimic care nu este în beneficiul umanității. Așadar, ar trebui să ne preocupăm de îmbunătățirea atitudinilor noastre față de lume, să apreciem și să onorăm acțiunile de care beneficiază societatea umană, astfel încât oamenii să se gândească din ce în ce mai mult la cum să aducă beneficii umanității, cu înțelegerea deplină a cât de interconectați și interdependenți suntem cu toții. Apoi, cei din spatele dezvoltărilor ingineriei genetice vor avea, de asemenea, o preocupare majoră în a face produsele sale cât mai benefice posibil pentru umanitate.

Bazat pe Q&A cu Cabalistul Dr. Michael Laitman din 9 septembrie 2006. Scris / editat de

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed