“Ce vă emoționează cel mai mult în viață?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: Ce vă emoționează cel mai mult în viață?

În viața mea, sunt emoționat de înțelegerea legii altruiste generale a naturii, care avansează omenirea către conștientizarea ei.

Natura vrea ca noi să cunoaștem această lege și să ne dezvoltăm în consecință. Datorită acestui fapt, urcăm de la nivelul animal al naturii la cel vorbitor, sau al omului. Întrucât mântuirea umanității depinde doar de cunoașterea acestei legi și de împlinirea ei, atunci cred că cunoașterea ei ar trebui să se răspândească în întreaga lume, înainte ca lumea să se scufunde într-o suferință din ce în ce mai mare, prin care totuși mai devreme sau mai târziu va descoperi această lege.

Apoi, misiunea mea devine să transmit cunoșterea acestei legi către umanitate astfel încât oamenii să evite suferința și ca oamenii să înțeleagă ce cere natura de la noi și de ce.

Prin aplicarea legii naturii, vom ajunge rapid la o viață fericită, în cel mai scurt interval de timp, fără nenorociri și suferințe.

Iată ce mă emoționează și mă împinge să rămân activ în promovarea acestui mesaj.

Bazat pe emisiunea ”Întrebări şi răspunsuri” cu Dr. Cabalist Dr. Michael Laitman.. Scris / editat de studenții Cabalist Dr. Michael Laitman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: