Conexiunea dintre oameni se va schimba în viitor?

Întrebare: Astăzi lumea a devenit mai complexă și mă pot bucura de toate bunurile și serviciile chiar și printr-o conexiune egoistă. Se va schimba în viitor?

Răspuns: Conexiunea în sine se va schimba. Nu ar trebui să fie constrânsa pentru a face bani unul de la altul, ci conștient pentru a ne asigura reciproc.

Întrebare: Să spunem că milioane de oameni care produceau cafea au lucrat doar pentru a câștiga bani. Nu se gândeau la mine, ci la salariile lor. Cu toate acestea, am primit acest produs.

Spui că în viitor intenția noastră se va schimba, la ce lucrăm? Ce se va intampla? O să simt asta cumva când beau cafea?

Răspuns: În primul rând, nu este vorba de cafea. Pământul poate hrăni nu numai 8 miliarde, ci între 30 pana la 40 de miliarde de oameni. Mai mult, hrăniti bine. De asemenea, pot fi îmbrăcati și încălțati, pot primi cu totii o casă normală cu care sunt obișnuiți, li se poate oferi un sistem de crestere și educație pentru copiii lor și așa mai departe. Ne putem asigura toate acestea fără probleme.

Problema este să nu producem lucruri inutile, să nu epuizăm Pământul și să lucrăm pentru a ne simți toți confortabili și în siguranță. Aceasta este ceea ce trebuie să căutăm și în asta trebuie să investim forțe interne extraordinare, nu fizice, ci morale.

Aici începem să ne lovim de egoismul nostru, care ne plasează unul împotriva celuilalt și nu ne permite să fim buni unul cu celălalt. Prin urmare, avem nevoie de o educație comună, de o mișcare comună către un scop comun – de a face din umanitate un sistem integral.

Din emisiunea KabTV „Era post-coronavirus”, 04.06.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed