Conform Legii completării reciproce

Întrebare: Spuneți că noile valori ar trebui să includă cunoașterea legilor globale ale naturii și respectarea lor în relațiile de familie, în special în cazurile de conflict între generații. Poți numi cel puțin o astfel de lege?

Răspuns: Aceasta este legea finalizării reciproce. De exemplu, într-o familie, există într-un anumit volum la nivel natural: cele mai mici sunt cele mai importante. Și cu cât o persoană este mai în vârstă și mai puternică în familie, cu atât restul îi datorează. Acest tip de lege ar trebui să existe și în societate.

Întrebare: De mii de ani au existat conflicte între femei și bărbați, între tați și copii, între națiuni și țări. Ce vrea să ne arate natura?

Răspuns: Natura vrea să demonstreze că trebuie să ne ridicăm deasupra acestor conflicte pentru a deveni o singură familie. Și în familie, există finalizare reciprocă. Toată lumea își aduce propria contribuție fezabilă la pușculița comună: un copil mic cu participarea și căldura sa, adultul cu o participare mai mare, o contribuție mai mare.

Din „Era post-Coronavirus” KabTV, 21.05.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed