Criza Este Felul In Care Intelegem Ce Se Intampla

Stiri (din InoPressa, publicata initial in The Times) „Politicienii au fost neglijenti cand au ingaduit raspandirea crizei din zona euro. Acum ei iau in considerare in final masuri radicale si necesare, inclusiv restructurarea debitelor.

„Crearea euro a devenit una dintre cele mai mari greseli politice de astazi…. Acum, conducatorii lumii pot doar reduce stricaciunile. Judecand dupa masurile propuse la sumit-ul IMF din Washington….politicienii, cel putin, inteleg importanta si masura problemei. Acest pas….ne da sperante ca vor fi luate decizii corecte.

„Schema salvarii euro trebuie sa fie precisa. Conform datelor preliminare, ea va consta in trei elemente: diminuarea cu 50% a datoriei suverane a Greciei, intarirea rezervelor din bancile europene, si expansiunea semnificativa a Fondului de Stabilitate Financiara European (EFSF), un fond temporar de salvare a euro, de la 440 miliarde de euro la aproximativ 2 trilioane de euro,….In timp ce semnele nu sut bune, guvernele Europene actioneaza in ritmul lor, si investitorii isi pierd increderea.

„Insa acesta este singurul curs logic a stabilizarii zonei euro si preventia colapsului economic la scara mai mare….Politicienii sunt constienti de asta. Acum, ei trebuie sa actioneze.”

Comentariul meu: Desigur, toate aceste masuri amortizeaza loviturile crizei pentru ca sunt actiunile unitatii. Insa ele nu rezolva problema pentru ca, criza se manifesta indeosebi in relatiile noastre egoiste astfel incat sa le inlocuim cu garantia reciproca, daruirea, conexiunea, si unitatea, asta insemnand ca trebuie sa ne schimbam!

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: