„Cum credeți că va avea loc marți seara dezbaterea Biden-Trump?” (Quora)

Michael Laitman, On Quora: „Cum credeți că va avea loc marți seara dezbaterea Biden-Trump?”

În primul rând, va fi cu siguranță un afișaj de nervi și ne putem aștepta la o explozie sau două. Cursa prezidențială americană este vicioasă și devine cu atât mai mult în fiecare zi. Aerul din America este atât de dens de animozitate încât dezbaterea probabil – și din păcate – va exacerba și mai mult diviziunea Americii.

Dacă ar fi să mă întrebați cui aș da votul meu, dacă ar fi posibil, atunci aș spune că ar trebui mai întâi să analizăm cine are înclinația de a uni americanii deasupra diviziilor enervate care se răspândesc în prezent ca focul țară. La urma urmei, ce guvern ar putea conduce atunci când societatea sa este plină de ură?

În cele din urmă, calea Americii către un viitor pozitiv stă în înclinația poporului american de a se uni deasupra diviziunilor și diferențelor. Nerespectarea acestui lucru va duce America pe un curs de autodistrugere și haos. Prin urmare, următorul președinte trebuie să acorde prioritate unității societății americane mai presus de orice, literalmente, pentru a-i salva pe americani de rezultatele potențial devastatoare ale intensificării urii.

În timp ce subiectele sunt deja stabilite pentru dezbaterea din această seară, aș ridica totuși întrebarea cu privire la modul în care fiecare candidat la următoarea președinție americană intenționează să-i unească pe americani mai presus de ură și diviziune în creștere în societatea americană. Am încredere că răspunsul la această întrebare, mai presus de toate celelalte, va ilustra ce drum va urma America spre viitor.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed