“Cum ne putem asigura că toţi oamenii din lume pot primi o educație decentă, astfel încât toată lumea să aibă ocazia de a contribui maxim la beneficiul umanității?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: Cum ne putem asigura că toţi oamenii din lume pot primi o educație decentă, astfel încât toată lumea să aibă ocazia de a contribui maxim la beneficiul umanității

Realizarea faptului că existăm într-un singur sistem uman ca părți ale unui singur organism, ne va obliga să organizăm o educație în care fiecare persoană să poată atrage forțe pentru a oferi fiecăruia tot ceea ce numai fiecare individ poate oferi.

La urma urmei, fiecare celulă trebuie să ofere corpului ceva unic, altfel corpul nu este întreg. Trebuie să avem grijă de faptul că fiecare își va cunoaște unicitatea, rolul, abilitățile și specificul. Numai fiecare individ este capabil să dea asta omenirii. Din acest motiv, dacă lipsește din organism în ansamblu contribuția unei persoane din umanitate, atunci umanitatea va fi defectă.

Dacă vom realiza o astfel de stare, atunci vom oferi o educație decentă, prin care vom realiza o lume pașnică și armonioasă.

Realizarea integralității și interdependenței noastre față de fiecare persoană, ar trebui în esență să facă educația noastră independentă de orice fel de restricții, pentru ca aceasta să se bazeze în sistemul integral al umanității numai pe rolul fiecărei persoane.

Bazat pe emisiunea ”Întrebări şi răspunsuri” cu Dr. Cabalist Dr. Michael Laitman.. Scris / editat de studenții Cabalist Dr. Michael Laitman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed