“Cum oprim guvernele noastre să înceapă un nou război?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: Cum oprim guvernele noastre să înceapă un nou război?

Ar trebui să combatem războiul în limitele legii și nu prin terorism sau alte acțiuni ilegale.

Trebuie să înțelegem că oamenii și asociațiile mari vor putea opri guvernele lor să pornească la război dacă primesc o educație care explică cauzele și soluțiile problemelor lor.

Nu ar trebui să ne opunem niciodată guvernului prin forță și violență, gândind în mod eronat că un fel de justiție poate fi servită în acest fel. Nu vom câștiga niciodată prin forță, ci doar prin convingere, educație și explicație.

Acesta este motivul pentru care problema cu mai multe asociații implicate în acest domeniu este că ele comunică între ele și ulterior, atunci când au nevoie să întreprindă o acțiune, nu pot face acest lucru. Acțiunile lor se termină la jumătatea drumului. Sper că va veni momentul în care mai multe conferințe și evenimente, organizate de organizații interesate să protejeze lumea, vor da naștere unei noi educații pe scară largă pentru umanitate. Apoi vor obliga guvernele să se abțină de la război. Cenzura din partea întregii lumi va fi atât de puternică încât va opri procesul de a duce război, existent în concepția guvernelor.

Bazat pe emisiunea “ Întrebări și răspunsuri” cu Cabalistul Dr. Michael Laitman pe 9 septembrie 2006. Scris / editat de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: