„Cum poate arhitectura să servească mai bine preocupările sociale, economice, politice și de mediu ale prezentului și viitorului nostru?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: „Cum poate arhitectura să servească mai bine preocupările sociale, economice, politice și de mediu ale prezentului și viitorului nostru?”

Eficacitatea arhitecturii, ca și în cazul oricărei alte arte, științe și tehnologii pe care le-am dezvoltat, depinde exclusiv de intenția pe care o aplicăm utilizării acesteia.

Nu artele, științele sau tehnologiile în sine sunt bune sau rele. Mai degrabă, depinde dacă producătorii lor le folosesc în a ajuta sau a face rău.

Prin urmare, atunci când vom înțelege că cel mai benefic este să avem grijă de necesitățile noastre și să dăm orice altceva în beneficiul societății, atunci vom înceta să folosim excesiv arhitectura. Dimpotrivă, vom face totul incredibil de eficient, realist și vom inversa alte excese pentru a favoriza societatea umană.

Aceasta este o tendință la care o vom asista în arhitectură și, în general, în toate sferele activității umane. Dacă vom schimba persoana, atunci arhitectura și alte arte, științe și tehnologii vor avea, de asemenea, o formă și un aspect diferit.

Bazat pe Q&A cu Cabalistul Dr. Michael Laitman din 9 septembrie 2006. Scris / editat de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed