“Cum pot preveni excluderea socială?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: Cum pot preveni excluderea socială?

Orphie, o fată de 14 ani care a fost exclusă social la școala ei, a suferit violență timp de câțiva ani și, în cele din urmă, a devenit șefa unei patrule de boicot. Scopul patrulei de boicot este de a sprijini pe alții, afectați de excluderea socială. De exemplu, patrula i-a dat unei fete, Elian, a cărei întreaga clasă a ocolit-o, o surpriză de ziua de naștere, mângâindu-o cu cuvintele calde că sunt familia ei și că nu va mai fi singură.

Am construit o societate în care mulți copii și tineri împărtășesc această situație mizerabilă, simțind că nu este loc pentru ei în lume.

Aș sfătui pe oricine simte problema excluderii sociale să lucreze în conformitate cu exemplele date de grupul lui Orphie pentru acea fată Elian, și să dea naștere unor cadre similare pentru a ajuta copiii, precum și pentru a educa despre fenomen. Aș sprijini creșterea lor pentru a deveni cea mai importantă forță din societatea noastră, astfel încât nimeni să nu se simtă mai rău decât alții și pentru a arăta că cea mai puternică armă împotriva urii este iubirea. Dacă o astfel de forță se întărește, atunci vom putea preveni excluderea socială, pe măsură ce ne îndreptăm către o societate mult mai conectată pozitiv.

Nimeni nu trebuie să se simtă singur sau exclus. Pentru ca acest lucru să devină realitate, trebuie numai să dezvoltăm sprijin reciproc în societate.

Bazat pe videoclipul „Soluţia pentru excluderea socială”, cu kabbalistul Dr. Michael Laitman și Oren Levi. Scris/editat de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed